Notícies
Publicat el 11.01.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
El 17 de gener a la venda les entrades i abonaments de la nova temporada de La Sala
Es podran adquirir a partir de les 16 hores a través del web municipal i a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament
La Sala 2019

Aquest dijous 17 de gener a partir de les 16 hores s'iniciarà la venda d'entrades i abonaments de la nova temporada d'espectacles de La Sala d'Argentona per als mesos de febrer a maig. De nou es podran adquirir còmodament des del web municipal o bé adreçant-se a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament d'Argentona (c/ Gran, 59). Les entrades també estaran disponibles a taquilla des d'una hora abans de cada espectacle.

La programació per aquesta primera part del 2019 serà excepcional, amb la presència de grans actors i actrius i noms destacats del panorama artístic. Sergi López, Eduard Farelo, Anna Alarcon, Mima Riera o Quim Masferrer pujaran a l'escenari argentoní en un cartell de luxe i que oferirà un ventall de propostes musicals, de teatre o dansa d'altíssima qualitat.

Una vegada més la regidoria de Cultura brinda la possibilitat d'adquirir a mida l'abonament de La Sala, escollint qualsevol dels espectacles sempre que es faci una reserva mínima de tres propostes, obtenint així un descompte molt interessant en el preu final.També en aquesta ocasió diversos establiments de restauració del municipi oferiran descomptes i promocions especials la nit de l'espectacle per a tots aquells que hagin adquirit l'entrada.

Podeu consultar la programació d'espectacles i tota la informació de la nova temporada i la venda d'entrades i abonaments al següent enllaç

Temporada 2019 La Sala

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800