Notícies
Publicat el 09.01.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Se suspèn l'espectacle Ossos previst per aquest divendres a La Sala d'Argentona
L'Ajuntament farà la devolució del preu de les entrades en les properes setmanes
Espectacle Ossos

Els problemes de salut que arrossega aquests dies un dels actors ha obligat a suspendre l'espectacle Ossos, de Toni Albà i Fermí Fernández i amb la direcció de Sergi Pompermayer. Aquesta comèdia teatral s'havia de representar aquest divendres al vespre a La Sala d'Argentona en l'obertura de la programació de la Festa Major d'hivern que se celebra aquest cap de setmana al municipi.

En les properes setmanes l'Ajuntament d'Argentona farà la devolució del preu de les entrades. En el cas d'aquelles persones que les van adquirir a través del web municipal i el portal de venda tincticket, el retorn es farà automàticament a través del número de compte amb el qual van realitzar la compra.

Si les van comprar l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament, caldrà que facilitin una còpia de les entrades i un número de compte perquè l'Ajuntament d'Argentona pugui abonar-los els diners. Poden adreçar-se a les dependències municipals o bé enviant les seves dades al formulari que trobaran al següent enllaç

devolució preu entrades

L'Ajuntament d'Argentona demana disculpes per les molèsties que aquesta situació de darrera hora pugui provocar i li desitja una ràpida recuperació a l'actor de l'obra. Per a més informació podeu trucar al servei de Cultura de l'Ajuntament al telèfon 937974900.

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800