Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 08.01.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
"Hem fet un protocol de dol específic per casos de violčncia masclista"
El portaveu i cap de llista d'ICV, Āngel Puig, ha fet balanį del ple de gener i també ha donat detalls de la nova temporada de La Sala i de la Festa Major d'Hivern
angel puig gener 2019

En el seu torn a la Roda Política, el portaveu i cap de llista d'ICV, Āngel Puig, ha afirmat que “el que portāvem ahir al ple és l'aprovaciķ d'un protocol de dol específic per casos de violčncia masclista”. Així ho ha explicat mentre analitzava l'únic punt de l'ordre del dia del ple de gener, celebrat ahir dilluns, relatiu a l'aprovaciķ de l'annex del Protocol per l'abordatge integral de la Violčncia de Gčnere ‘Actuacions de Dol', que finalment es va retirar a peticiķ dels grups de l'oposiciķ. Respecte a la seva retirada, el regidor d'Igualtat ha detallat que “en aquest cas les formacions polítiques de l'oposiciķ no han participat perō no ens fa res poder compartir aquest document amb ells i presentar-lo al proper ple de febrer”. Així mateix, Puig ha explicat que “aquest document és el que s'ha d'annexar al Pla d'Igualtat que des del 2014 tenim aprovat”.

El portaveu d'ICV també ha parlat de la Festa Major d'Hivern, que es celebrarā aquest cap de setmana a la vila, i que comptarā amb multitud d'actes i activitats, i que estarā acompanyada de la Festa dels Tres Tombs amb el seu tradicional recorregut pels carrers del poble. Puig ha volgut destacar els actes que s'han organitzat des de la regidoria de Cultura, que ell gestiona, com la inauguraciķ de l'exposiciķ i conferčncia ‘Joan Fontcuberta: Tots els colors del camaleķ', l'exposiciķ de ‘Crits i silencis' de Ricard Jordā, i el nomenament de la biblioteca Joan Fontcuberta i Gel.

Així mateix ha parlat de la nova temporada de La Sala que des de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Argentona s'ha presentat aquests dies i que anirā de febrer a maig. El regidor de Cultura ha explicat āmpliament tota la programaciķ, de la qual ha dit que ja ha rebut moltes felicitacions i que ja hi ha actuacions amb molta demanda. Així mateix ha destacat la presčncia argentonina en la programaciķ.

Puig també ha parlat d'una pregunta que li va fer la regidora de TxA, Montse Capdevila, sobre el cost del monument de la Memōria Histōrica; de les passes que estā fent la formaciķ Argentona en Comú, així com els seus desitjos per aquest 2019.

Escolta l'entrevista completa al portaveu d'ICV, Āngel Puig: 

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800