Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 07.01.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Balanį molt positiu de les activitats de Nadal
La regidora de Festes, Montse Cervantes, ha agraīt l'esforį del voluntariat que ha fet gaudir als participants de totes les propostes nadalenques de la vila

Com és habitual, durant la celebraciķ de les festes de Nadal, des de l'Ajuntament d'Argentona i per part de diverses entitats de la vila s'han organitzat diferents actes i activitats dirigides especialment als més petits perō també pels grans. Per fer una valoraciķ de totes aquestes activitats hem entrevistat a la regidora de Festes, Montse Cervantes, qui ha fet un balanį molt positiu tant per la implicaciķ del voluntariat com per la participaciķ vilatana en els actes. 

En aquest sentit, Cervantes ha fet esment del Parc de Nadal que va tenir lloc del 27 al 30 de desembre al pavellķ municipal i que hi van passar, segons ha dit, uns 1.500 infants. El mateix cap de setmana, La Sala va acollir els Missatges Reials, els quals van recollir les cartes dels nens i nenes en un ambient māgic, i que segons ha afirmat, va ser visitat per més de 3.000 persones. Per latra banda, els vilatans van poder celebrar l'entrada del nou any sense desplaįar-se de la vila, amb unes campanades teatralitzades a la plaįa de l'Església i una revetlla musicada sota la carpa de la Plaįa Nova. Finalment, el dissabte 5 de gener, va tenir lloc la Gran Cavalcada pels carrers d'Argentona on els infants van gaudir de l'arribada dels Reis Mags d'Orient i el seguici de carrosses de les diverses entitats de la vila.

Per tot aixō, la regidora de Festes ha volgut agrair públicament la inestimable implicaciķ de la Comissiķ de Reis i de la resta de voluntariat, així com a tota la poblaciķ que ha participat de la programaciķ nadalenca. La regidora ha posat d'exemple l'acte dels missatgers reials per explicar l'esforį dipositat pel voluntariat, ja que segons ha dit "s'hi han deixat la pell per aconseguir una ambientaciķ que emocionava a petits i grans". Finalment, ha desitjat que els Reis hagin sigut generosos amb tota la poblaciķ i que la Festa de Cap d'Any sigui ja un acte consolidat i inamovible.

També cal destacar la bona alfučncia de públic durant els dies del Parc de Nadal al pavellķ esportiu, i que va recollir prop de 1.400 quilos d'aliments per la Creu Roja d'Argentona.

Escolta l'entrevista sencera a la regidora de festes, Montse Cervantes:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800