Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 02.01.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Comencen les obres de la Plaįa Montserrat
Es preveu que els treballs s'executin en un māxim de cinc mesos

Aquest dimecres 2 de gener s’han iniciat les tasques de remodelaciķ de la Plaįa Montserrat i el seu entorn, projecte que va resultar guanyador del pressupost participatiu de 2016 i que l’Ajuntament ha volgut afegir-hi més inversiķ amb recursos propis. Aquesta obra l'executa Eurocatalana Obres i Serveis, empresa a qui se li ha adjudicat el projecte amb un pressupost total de 501.108 euros i que contempla un termini māxim de cinc mesos per completar les tasques de remodelaciķ.

Aquest projecte neix després que el consistori detectés la necessitat d'oferir unes obres més ambicioses per arranjar la plaįa en questiķ. Aquesta actuaciķ preten donar més protagonisme al vilatā i a les zones peatonals així com també a la zona d'esbarjo pels infants. Una proposta que es nodreix del pressupost municipal de 2018 i que s'executa durant aquest 2019.   

Els veins i veīnes de la zona afectada podran accedir normalment als seus aparcaments; d'altra banda, el cordķ d'aparcaments del carrer Abat Escarré es recuperarā una vegada finalitzin les obres. Pel que fa el tram afectat del carrer Narcís Monturiol, passarā a ser peatonal pel que ja no podran circular vehicles. A més, la primera etapa de la remodelaciķ afecta la zona d'esbarjo infantil pel que no estarā habilitada tampoc fins que finalitzi l'actuaciķ.

Podeu consultar més informaciķ fent clic aquí.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800