Notícies
Publicat el 27.12.2018
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Programació de la temporada d'espectacles 2019 de La Sala
Sergi López, Eduard Farelo o Anna Alarcon, alguns dels noms destacats de l'imponent cartell per aquest hivern i primavera
Sergi López


La regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Argentona presenta aquests dies la nova temporada d'espectacles de La Sala per als mesos de febrer a maig. El proper 17 de gener es posaran a la venda les entrades i abonaments per a les nou propostes d'aquest inici de 2019 i que comptarà amb actors i propostes de luxe.

SERGI LÓPEZ, anna alarcon, MIMA RIERA, KEPA JUNQUERA O QUIM MASFERRER, noms destacats

El calendari arrenca el dissabte 9 de febrer amb el concert de l'argentonina Carola Ortiz, que presentarà el seu treball a Spirala en format de septet. Esmorza amb mi, finalista als Premis Butaca 2018 i amb un excel·lent repartiment que compta amb Anna Alarcón, Andrés Herrera o la Mima Riera, esdevindrà una de les comèdies teatrals d'aquesta temporada. Sergi López encapçala la llista d'intérprets a El chico de la última fila. El text original, de Juan Mayorga, va ser guardonat amb un Premi Max.

Tornant a les cites musicals, Kepa Junquera presentarà el seu innovador treball Fok. El 23 de març arribarà una de les propostes que més bona acollida rebrà de ben segur pel públic general, amb l'espectacle Bona Gent, a càrrec de Quim Masferrer, que els darrers anys ha aconseguit un gran èxit amb el programa de TV3 El Foraster. Eduard Farelo interpretarà un ventall de personatges i emocions a Una Ilíada, inspirada en la clàssica obra d'Homer.

La comèdia Ovelles - protagonitzada per Biel Duran, Albert Triola i Sara Espígul, o el teatre dramàtic Aka (Also Known As), premi Butaca 2018 al millor text teatral, arrodoniran el potent cartell teatral de la programació de La Sala per aquest hivern i primavera. La nova programació de La Sala també oferirà un destacat espai a la dansa urbana amb l'espectacle Boomerang, que aglutina les creacions de les companyies Aina Lanas, The Jokerz i Agnés Sales & Héctor Plaza.

La temporada es completa amb les cites familiars que arribaran de la mà de Xarxa d'Argentona: l'espectacle de clown Cösmix al febrer; la història de La Berta i el seu Robot, explicada a través de les titelles de la companyia Lazzigags, el mes de març; i a l'abril el musical de grans titelles Akäshia, el viatge de la Llum.

Venda d'entrades i abonaments a partir del 17 de gener

Les entrades i abonaments es podran adquirir anticipadament i amb descompte a partir del dijous 17 de gener a les 16 hores, tant al web municipal www.argentona.cat com a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament d'Argentona. Els abonaments oferiran de nou màxima llibertat als espectadors per fer la selecció i combinació que es desitgi, sempre que s'escullin un mínim de tres espectacles de la temporada. Les entrades també es podran aconseguir a la mateixa taquilla de La Sala des d'una hora  abans de l'espectacle,  sempre que no s'hagin esgotat a la venda anticipada.

Anem al teatre

Durant els primers mesos del 2019, l'alumnat de les escoles d'educació Infantil i primària d'Argentona, en total més de 2.400 alumnes, tornaran a gaudir del projecte Anem al teatre, que vol apropar les arts escèniques des de P3 fins a 6è, amb l'objectiu de contribuir a l'educació en la sensibilitat artística. El programa, que comptarà amb vuit espectacles en aquest primera part del 2019, està organitzat  per la Diputació de Barcelona en col•laboració amb l'Ajuntament d'Argentona, les escoles i les famílies i inclou espectacles de teatre, música i dansa que s'ofereixen en horari escolar.

Programació espectacles La Sala
  • Carola Ortiz, Spirala Dissabte, 9 de febrer
  • Esmorza amb mi Dissabte, 23 de febrer
  • El chico de la última fila Diumenge, 10 de març
  • Kepa Junkera, Fok Dissabte, 16 de març
  • Quim Masferer, Bona Gent Dissabte, 23 de març
  • Una Ilíada Dissabte, 30 de març
  • Ovelles Divendres, 5 d'abril
  • A.k.A. Divendres, 12 d'abril
  • Boomerang, Dansa Urbana Ara Divendres, 3 de maig
ESPECTACLES XARXA D'ARGENTONA
  • Cösmix Diumenge, 3 de febrer
  • Berta i el seu robot Diumenge, 3 de març
  • Akäshia, el viatge de la llum Diumenge, 7 d'abril
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800