Notícies
Publicat el 17.12.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
El Fc Argentona s'emporta el duel amb el Montcada (2-1)

L'Argentona abandona la cua de la classificació gràcies a un gol de Rodri en el darrer sospir

fca2018_faldogran

Aquest dissabte el Fc Argentona va aconseguir tres punts vitals davant la visita del Montcada així com va deslliurar-se de la darrera posició de la classificació per cedir-la a l'equip visitant. Un gol matiner d'Adrià Labiano posava el partit de cara pels argentonins que durant tota la primera part van tenir el domini i les ocasions però no les van saber materialitzar. A la represa els locals van pagar car el fet de no sentenciar les ocasions anteriors i el Montcada va empatar a vint minuts del final. El partit es va trencar però els quadribarrats no van defallir i al minut noranta-tres Rodri va sentenciar l'enfrontament amb un gol que va fer esclatar el deliri de l'afició local.

El duel amb el Montcada juntament amb el d'aquest diumenge al camp del Tona (11:45) i la visita de la Guineueta són els tres enfrontaments amb rivals directes amb qui l'Argentona s'haurà de veure les cares abans d'acabar la primera volta. El jugador Diego Charles ha apuntat que les claus d'aquests enfrontaments són les mateixes amb les quals van preparar el darrer partit i que consisteixen, segons ha dit, a "entrenar molt bé i aconseguir reflectir-ho en el resultat". El jugador considera que la primera volta els ha servit per adaptar-se a la duresa de la categoria però que ara que ja li tenen la mesura presa i per això aconseguiran escalar el màxim de posicions possibles. En la seva primera temporada a l'Argentona, el jugador s'ha mostrat molt agraït per la rebuda de tots els integrants i vol retornar aquest suport contribuint a fer que el club es mantingui a Primera Catalana.