Notícies
Publicat el 13.12.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
‘El del 2019 és un pressupost que consolida el que s'ha fet durant el mandat'

L'alcalde i cap de llista de la CUP, Eudald Calvo, ha fet balanç del ple de desembre, del ple extraordinari del pressupost del 2019, i del mandat en general

calvo desembre gran

L'alcalde d'Argentona i cap de llista de la CUP, Eudald Calvo, ha explicat avui en el seu torn a la roda política que “és un pressupost que ve a consolidar el que s'ha fet durant el mandat, és complementen algunes qüestions que havien quedat curtes de pressupost o s'han quedat a mitges”. Per altra banda ha assegurat que "no volem començar obres noves a cinc mesos de les eleccions municipals però tenim el deure d'acabar-les", ha dit. Així ho ha explicat mentre analitzava el ple extraordinari de pressupostos que va tenir lloc el passat 26 de novembre i que va propsperar amb la votació a favor del govern i del regidor no adscit i l'asbtenció dels grups de l'oposició TxA, PSC i PP.

Calvo ha aprofitat mentre parlava dels pressupostos per fer balanç del seu mandat. L'alcalde ha explicat que quan van començar a governar no hi havien projectes i que el poble necessitava un govern d'esquerres i ha confirmat que “estem molt satisfets de l'impuls que li hem donat a aquest poble”.

El cupaire també ha analitzat el ple de desembre i s'han repassat diversos temes. Un d'ells és l'aprovació del préstec a llarg termini previst al pressupost 2018 dins el Programa de Crèdit Local de la Diputació de Barcelona, que se li va donar llum verda. L'alcalde ha explicat que són préstecs molt interessants per a l'ajuntament i molt còmodes per treballar. Així mateix ha detallat quin serà el seu destí.

També hem parlat amb ell de la modificació de contracte dels serveis de neteja viària i de recollida i transport de residus municipals de la vila d'Argentona, que beneficia especialment al veinat de Can Cabot i que es va aprovar per unanimitat. Calvo ha destacat que es tracta d'una “molt bona notícia” i ha volgut subratllar que durant el seu mandat s'ha avançat molt en la recepció de la gestió dels serveis dels veinats. 

Escolta l'entrevista completa a l'alcalde i cap de llista de la CUP, Eudald Calvo:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800