Notícies
Publicat el 10.12.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
‘No votarem a favor de préstecs que es demanen per obres que no s'acaben fent'

La portaveu del PSC, Susana López, ha analitzat el ple de desembre i ha assegurat que els diners dels crèdits no són per tenir-los guardats

lopez gran desembre

La portaveu i cap de llista del PSC, Susana López, ha passat avui per la ràdio en el seu torn de la Roda Política i ha explicat àmpliament el sentit de les seves votacions en el darrer ple del mes de desembre i també del ple extraordinari. López ha assegurat que “no estem en contra de que es demanin els diners en si perquè és una manera de funcionar, però no votarem a favor de présteces per obres que no s'acaben fent”. Així ho ha dit mentre explicava el sentit de la seva votació en l'aprovació del préstec a llarg termini previst al pressupost dins el Programa de Crèdit Local de la Diputació de Barcelona, que el seu grup s'hi va abstenir. Així mateix ha afegit que “és una abstenció crítica perquè les coses s'han de planificar i s'ha de demanar el crèdit quan ja està tot llest per començar”.

Susana López també ha parlat sobre la moció que va presentar el seu grup, el PSC, per instar al Departament d'Ensenyament a aturar els treballs d'elaboració i aprovació del decret de menjadors, que va quedar aprovada per unanimitat. Una preocupació que “és de tota la comunitat educativa”, ha subratllat. Actualment la majoria de cuines de les escoles del municipi estan gestionades per les AMPES, de la qual cosa ha dit que “així com estan funcionen molt bé i amb aquest decret les podria fer plegar”.

La portaveu del PSC també ha parlat dels pressupostos del 2019, que es van aprovar en un ple extraordinari i urgent a finals de novembre, i que el seu grup s'hi va abstenir en la votació. López ha criticat que l'alcalde no hagi recollit les seves propostes i ha donat detalls del sentit del seu vot argumentant que “és un pressupost molt continuista i el senyor Calvo ha aprovat el pressupost que podia i no el que volia i, a més, se li notava que sabia que tenia el vot aprovat positivament “.

La regidora socialista també ha analitzat d'altres punts de la sessió com la modificació de dos contractes de serveis: el de manteniment de l'equipament Informàtic, telefonía IP i wimax; i el de la neteja viària i de recollida i transport de residus municipals de la vila d'Argentona. Així mateix ha parlat de l'aprovació del Manifest unitari del Dia Internacional per l'eliminació de la violencia envers les dones de 25 de novembre; i de la interpel·lació que va fer al regidor de Mitjans de Comunicació, Carles Martínez, relativa a l'estat de Ràdio Argentona després del llamp que va caure el passat 31 d'octubre.

Escolta l'entrevista completa a la portaveu del PSC, Susana López:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800