Ajuntament d'Argentona

El portaveu i cap de llista del PP, Fran Fragoso, ha lamentat la manca de temps per analitzar el pressupost del 2019 i que l’alclade no recollís les seves propostes 

fragoso gran desembre

El portaveu i cap de llista del PP, Fran Fragoso, ha explicat avui al seu torn a la Roda Política que “el PP demanàvem una major partida per a seguretat, presència policial i alguns sistemes de vigilància. I després de tenir dues reunions amb l’alclade per fer-li arribar les nostres propostes, no les ha recollit”. Així ho ha resumit quan se li ha preguntat per l’asbtenció del seu grup en la votació del pressupost per al 2019, que es va celebrar dilluns 26 de novembre en un ple extraordinari i urgent. Fragoso també ha criticat que "els grups municipals només hem tingut una setmana per treballar un pressupost com el de l’Ajuntament d’Argentona”.

El regidor del PP també ha parlat de diversos assumptes del ple ordinari del mes de desembre que va tenir lloc aquest dilluns. Un d’ells és el referent al préstec a llarg termini previst al pressupost 2018 dins el Programa de Crèdit Local de la Diputació de Barcelona, que va quedar aprovat amb l’abstenció del seu grup. Fragoso ha argumentat el sentit del seu vot dient que “han demanat crèdit per obres que no es realitzaran i per això no ho veig necessari. També penso que és un crèdit que treballa l’equip de govern i, per tant, tampoc els hi posaré pals a les rodes”.

El popular també ha parlat d’un altre punt de l’ordre del dia que es va aprovar per unanimitat, que és el Manifest unitari pel Dia Internacional per l’eliminació de la violència envers les dones de 25 de novembre. Fragoso ha assegurat que tan de bo aquest tipus de declaracions no s’hagin de tornar a fer.

El regidor popular també ha analitzat d’altres punts de la sessió com la modificació de dos contractes de serveis: el de manteniment de l’equipament Informàtic, telefonía IP i wimax; i el de la neteja viària i de recollida i transport de residus municipals de la vila d’Argentona. Així mateix ha parlat de la moció del PSC relaitva al decret dels menjadors de les escoles, i també de les qüestions que va formular en el torn de precs i preguntes.

Escolta l'entrevista completa al portaveu i cap de llista del PP, Fran Fragoso:

Publicat el 05.12.2018