Ajuntament d'Argentona

El portaveu i cap de llista d'ICV, Àngel Puig, ha fet balanç del ple de desembre i ha donat detalls de la situació de les escoles del municipi

puig gran desembre

En el seu torn a la Roda Política, el portaveu i cap de llista d'ICV i regidor d’Educació, Àngel Puig, ha afirmat que “volem escollir lliurement des de cada escola l’empresa que gestioni els menjadors de les escoles d’Argentona”. Així ho ha explicat mentre analitzava la moció que va presentar el PSC al ple de desembre, celebrat ahir dilluns, relativa a instar al Departament d’Ensenyament a aturar els treballs d’elaboració i aprovació del decret de menjadors. La moció va quedar a aprovada per unanimitat i Puig ha donat detalls del decret en qüestió: “volen regularitzar via Consells Comarcals la gestió del tots els menjadors escolars i en la moció que vam aprovar ahir queda ben clar que el que volem és que les 3 hores del migdia també sigui un servei educatiu dins el lleure i el servei propi que es dona”, ha assegurat.

El també regidor d’Igualtat ha parlat sobre el Manifest unitari del Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones del 25 de novembre, punt que va quedar aprovat per unanimitat. Puig ha fet un resum de les necessitats que recull aquesta declaració i ha demanat més recursos “per garantir una atenció digna i de qualitat per a les dones en situació de violència masclista, especialment en tot el procés de denúncies i procediments judicials”. A més, ha subratllat que també es necessiten més professionals especialitzats en l’atenció de filles i fills.

Àngel Puig també ha parlat dels pressupostos del 2019, que es van aprovar dilluns passat en un ple extraordinari i urgent, amb el vot favorable del govern i del regidor no adscrit i amb l’abstenció dels grups de l’oposició TxA, PSC i PP. Puig ha donat detalls de com seran els pressupostos en algunes partides de les àrees que ell gestiona.

El regidor d’Educació també ha parlat àmpliament de les diferents queixes que s’han manifestat per part del públic en els darrers plens i que afecten a les tres escoles del nucli urbà, i també als casals d’estiu. 

Escolta l'entrevista completa al portaveu i cap de llista d'ICV, Àngel Puig:

Publicat el 04.12.2018