Ajuntament d'Argentona

La celebració de les primàries tindrà lloc el proper 20 de gener i l'escollit serà l'alcaldable de TxA a les properes eleccions municipals 

assemblea Txa_faldo_gran

El passat diumenge 25 de novembre es va celebrar al Saló de Pedra l'assemblea oberta a la ciutadania convocada pel grup d'electors Tots per Argentona (TxA) en què es van tractar diversos assumptes. Un dels més destacables ha estat el de convocar primàries per escollir l'alcaldable de TxA a les properes eleccions municipals del 2019 i que es celebrarà el proper 20 de gener de 2019. Els dos candidats aportats per l'agrupació han estat Pep Masó, actual cap de llista i portaveu de TxA, i Montse Capdevila actual regidora del grup.

Per una altra banda, durant l'acte es va sotmetre a votació l'aprovació del document on es detallen els valors i objectius de TxA i també es va discutir l'elaboració de la proposta de Model de Poble, que s'acabarà de redactar incloent les propostes i observacions fetes pels assistents.

Ambdós candidats a les primàries han explicat a Ràdio Argentona detallas d'altres punts de l'encontre així com també han volgut subratllar l'unanimitat per part de l'assemblea de reclamar l'acta de regiddor al sr. Eusebi Traby. Segons Masó i Capdevila aquest reclam respon a la signatura del compromís per part del regidor no adscrit el 2015. Aquesta emissora s'ha posat en contacte amb el sr. Eusebi Traby qui ha preferit no fer declaracions al respecte i no donar "més importància" a aquest tema.

L'entrevista completa als dos candidats a les primàries de TxA:

Publicat el 27.11.2018