Argentona Comunicaciˇ

La celebraciˇ de les primÓries tindrÓ lloc el proper 20 de gener i l'escollit serÓ l'alcaldable de TxA a les properes eleccions municipals 

assemblea Txa_faldo_gran

El passat diumenge 25 de novembre es va celebrar al Salˇ de Pedra l'assemblea oberta a la ciutadania convocada pel grup d'electors Tots per Argentona (TxA) en quŔ es van tractar diversos assumptes. Un dels mÚs destacables ha estat el de convocar primÓries per escollir l'alcaldable de TxA a les properes eleccions municipals del 2019 i que es celebrarÓ el proper 20 de gener de 2019. Els dos candidats aportats per l'agrupaciˇ han estat Pep Masˇ, actual cap de llista i portaveu de TxA, i Montse Capdevila actual regidora del grup.

Per una altra banda, durant l'acte es va sotmetre a votaciˇ l'aprovaciˇ del document on es detallen els valors i objectius de TxA i tambÚ es va discutir l'elaboraciˇ de la proposta de Model de Poble, que s'acabarÓ de redactar incloent les propostes i observacions fetes pels assistents.

Ambdˇs candidats a les primÓries han explicat a RÓdio Argentona detallas d'altres punts de l'encontre aixÝ com tambÚ han volgut subratllar l'unanimitat per part de l'assemblea de reclamar l'acta de regiddor al sr. Eusebi Traby. Segons Masˇ i Capdevila aquest reclam respon a la signatura del compromÝs per part del regidor no adscrit el 2015. Aquesta emissora s'ha posat en contacte amb el sr. Eusebi Traby qui ha preferit no fer declaracions al respecte i no donar "mÚs importÓncia" a aquest tema.

L'entrevista completa als dos candidats a les primÓries de TxA:

Publicat el 27.11.2018