Ajuntament d'Argentona

El Fc Argentona aconsegueix els tres punts després de remuntar al camp d'un Girona que era el líder imbatut de la classificació

fca2018_faldogran

El FC Argentona va aconseguir ahir al migdia una victòria contra el Girona C (1-2) tot i que el partit no va començar bé pels interessos visitants, ja que els gironins es van avançar de penal al minut 5. Aquesta adversitat va fer esperonar als argentonins que van començar a tenir el domini de la pilota i encara més quan els locals es van quedar amb inferioritat numèrica per la doble amonestació d'un jugador. A la represa, Adrià Labiano, va avisar amb un xut de fora l'àrea i a la següent jugada va aprofitar un mal rebuig dels gironins per empatar. No van passar ni dos minuts que després d'un córner la pilota va acabar als peus de Rodri i aquest la va enviar al fons de la porteria. A partir de llavors, els locals es van llançar a buscar el gol però van ser interceptats pel seriós treball defensiu dels homes de Chava Jiménez que van aguantar el resultat fins al xiulet final.

David Rodríguez "Rodri" és el darrer fitxatge de la plantilla i ja s'ha estrenat com a golejador en el seu primer partit com a titular. En una entrevista a Ràdio Argentona, el jugador ha declarat que el seu objectiu és "aportar la seva experiència per ajudar a l'equip a mantenir-se a Primera Catalana". Rodri és un jugador amb llarga trajectòria que va defensar la samarreta del Barça quan era juvenil i des de llavors ha passat per diferents clubs de Segona B i Tercera Divisió, tot i que des de fa unes temporades i a partir d'una lesió, ha passat per diferents equips de Primera Catalana. El jugador i els seus companys, volen abandonar les posicions de descens de la classificació i per això volen començar guanyant dissabte a les 17h davant la visita de l'UE Llagostera.