Notícies
Publicat el 16.11.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
'Estem molt contents perquè la gent desitjava aquests canvis de nom de carrer'

L'alcalde d'Argentona i cap de llista de la CUP, Eudald Calvo, ha explicat que agraeix el suport del regidor no adscrit per tirar endavant les dues propostes

eudald novembre gran

L'alcalde d'Argentona i cap de llista de la CUP, Eudald Calvo, ha assegurat en el seu torn a la Roda Política que “estem molt contents perquè ja vam intentar aprovar al maig aquestes dues propostes i no vam trobar la majòria suficient i ara l'hem trobat gràcies al senyor Traby, que li estem agraïts per poder tirar endavant aquesta proposta que tanta gent ens demanava i desitjava”. Així ho ha explicat mentre analitzava l'aprovació del canvi de nom de dos carrers de la vila, que va prosperar gràcies al vot favorable del regidor no adscrit. Així mateix ha donat detalls de quins arguments van fer convèncer al senyor Traby.

L'alcalde també ha parlat sobre l’aprovació del Compte General de l'exercici 2017, que es va aprovar al ple amb l'asbtenció de TxA i PP, i un punt que ha volgut destacar com dels més importants de l’àmbit econòmic. Així mateix ha subratllat que els números han estat molt positius i que generalment sempre han trobat suport i col·laboració per part de la resta de grups en aquest sentit.

Arrel d'aquest darrer anàlisi, Calvo també ha parlat del pressupost del 2019, tot i que no era un assumpte que s'hagués tractat al ple de novembre. L'alcalde ha dit que ja tenen el document tancat i que es troba equilibrat amb totes les propostes que s'han recollit de les diferents àrees del consistori. Així mateix ha explicat que la setmana vinent intentaran buscar el suport de tots els grups abans de portar-lo a votació (el proper 26 de novembre en un ple extraordinari) perquè ha dit que “voldria aprovar-lo sense vots en contra”. Per altra banda ha recordat que són els darrers pressupostos d'aquest mandat.

L'alcalde també ha donat detalls sobre els robatoris i ha volgut cirdar a la calma, mentre també ha exposat les mesures que s'estan duent a terme per combatre aquest problema d'inseguretat que està afectant el municipi. Per altra banda també ha parlat sobre la llista unitària republicana i independentista, que segueix evolucionant ara ja sense el PDeCAT.

Escolta l'entrevista completa al cap de llista de la CUP i alcalde, Eudald Calvo:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800