Notícies
Publicat el 15.11.2018
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Declaració institucional de l'Ajuntament d'Argentona davant l'onada de robatoris a domicilis
Logo Ajuntament Argentona
Acord de tots els grups per tal de reforçar el servei de patrulla policial a les hores en què es registren més casos

El passat 12 de novembre de 2018 s'han reunit els regidors i regidores del Govern i de l'oposició per plantejar mesures urgents i fer front a l'onada de robatoris que pateix Argentona, especialment als veïnats i urbanitzacions.

Un dels primers acords és la determinació a treballar conjuntament per unir forces davant aquesta problemàtica. Una de les mesures acordades ha estat la de reforçar el servei de patrulla policial durant les hores de més afectació de robatoris. Amb aquesta decisió, que s'implementarà el més aviat possible, es confia a posar pressió als grups de lladres que estan actualment a la zona.

També s'abordaran mesures de caràcter tècnic, qüestió que es tractarà amb més profunditat amb els cossos de la Policia Local i els Mossos d'Esquadra en el marc de la Comissió de Seguretat, convocada per al proper 19 de novembre. Així mateix, es fa una crida a la ciutadania a afrontar aquesta problemàtica amb serenitat, malgrat la situació d'angoixa i por que som conscients que provoca.

Argentona, a 15 de novembre 2018

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800