Notícies
Publicat el 13.11.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
El Sènior Femení del CBA s'imposa al CB Santa Perpètua (73-63)

Les argentonines mantenen la tercera posició just abans d'enfrontar-se amb el CB Premià de Dalt i el Martinenc Bàsquet que ocupen la segona i primera posició respectivament

seniorfemeni_faldogran

Dissabte passat, el Sènior Femení del CB Argentona va sumar una nova victòria a casa davant del CB Santa Perpetua (73-63) en un partit que des del segon parcial van anar sempre per davant al marcador. Les locals van tancar el primer període amb un punt per sota de les visitants que, tot i ser les penúltimes de la taula, van demostrar que volien endur-se el partit i en cap moment van donar treva. La reacció de les jugadores de Susanna Portabella no es va fer esperar i van aconseguir una diferència de nou punts al segon quart, distància que va permetre enfilar el camí al vestuari amb un marcador de 36 a 28.

A la represa es va repetir el mateix patró que a la primera meitat, les visitants van tancar el tercer període amb més encert que les locals però aquestes van impedir que donessin la volta al marcador. En el darrer període les argentonines van tornar a la pista amb cinc punts d'avantatge i van aprofitar els tirs lliures per eixamplar aquest resultat i endur-se la victòria per 73-63.

A banda del triomf, el Sènior Femení va aconseguir el propi rècord anotador en un partit d'entre les nou jornades que ha disputat fins ara. En aquest sentit, cal destacar l'efectivitat d'Elena Domínguez que amb quatre triples i set cistelles va sumar vint-i-sis punts. Tampoc va passar desapercebuda la contribució ofensiva d'Aina Casabella i Mariona Rovira, ja que entre les dues van anotar vint-i-cinc punts. Després d'aquesta victòria, les argentonines han d'encarar ara dos partits complicats, el primer d'ells tindrà lloc aquest diumenge a dos quarts de set a la pista del Premià de Dalt, que és el segon classificat. Després d'aquest enfrontament, arribarà la visita del Martinenc que és el líder i no ha encaixat cap derrota.