Notícies
Publicat el 09.11.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
La Burriac Xtrem celebra 15 anys amb una exposició d'imatges al carrer Gran

L'acte d'inauguració tindrà lloc avui a dos quarts de nou al Saló de Pedra i serà el tret de sortida de la Burriac Xtrem 2018

expoburriac_faldogran

El Saló de Pedra acollirà avui a dos quarts de nou del vespre l'acte d'inauguració de la mostra fotogràfica de les 15 edicions de la Burriac Xtrem, que s'exposaran al carrer Gran. L'antic president del Grup de Muntanya d'Argentona, Miquel Banchs, serà el responsable de donar la benvinguda i de dirigir la visita al carrer Gran per visualitzar i comentar les fotografies que han estat exposades i que romandran fins el 18 de novembre. A continuació, es retornarà al Saló de Pedra on es projectarà un vídeo commemoratiu acompanyat de refrigeri per tots els assistents. L'objectiu d'aquesta exposició és mostrar com aquesta cursa ha evolucionat fins esdevenir un referent esportiu i que any rere any aplega a centenars d'amants d'aquest esport.

La primera prova esportiva d'enguany serà la de la modalitat de canicross (amb gossos) i arrencarà aquest diumenge a les 9 del matí a la Font Picant amb la 3a edició del Canixtrem. La següent prova tindrà lloc dissabte 17 amb la 3a edició del Corre-cuita, la cursa infantil urbana que prendrà la sortida a les cinc de la tarda a la Plaça Nova. Finalment, la setzena edició de la Burriac Xtrem arribarà diumenge 18 de novembre a la Plaça Nova, a dos quarts de nou del matí es donarà el tret de sortida de la cursa de 28km de distància i a les deu serà la sortida del recorregut de 17km.

Una de les novetats d'aquesta edició és que els nous circuits se situen a la zona de Santa Elena d'Agell, a diferència de l'anterior, que van transcòrrer per la zona de Can Patota, Òrrius i el Turó de Can Prat. Malgrat el canvi d'ubicació, l'organització assegura que el circuit transcorrerà exclusivament per corriols, de manera que manté l'exigència i la duresa que caracteritza aquesta cursa, alhora que compleix amb les expectatives dels corredors més intrèpids. Una altra novetat destacable és que l'ascens al Castell de Burriac serà a mitja cursa i no a la part final com era habitual. D'altra banda, es mantindrà l'entrada a meta pel carrer Gran propiciant una vegada més l'escalf del públic.   

 

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800