Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 08.11.2018
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Rādio Argentona afectada per un llamp

Una descārrega elčctrica fa estralls a les instalˇlacions de l'emissora municipal afectant la programaciķ i l'emissiķ de la freqüčncia 104.6

radio gran

Dimecres de la setmana passada, dia 31 d’octubre, es va produir una descārrega elčctrica provinent d’un llamp a les dependčncies on estā ubicada l’emissora municipal. Afortunadament no s’han hagut de lamentar danys personals, perō aquesta inclemčncia meteorolōgica ha fet estralls a les instal•lacions de la rādio. És per aquest motiu que la programaciķ i emissiķ de la freqüčncia municipal 104.6FM s’ha vist alterada, així com altres tasques de comunicaciķ digital.

Durant tota aquesta setmana els tčcnics i personal municipal estan treballant per tornar la rādio a la normalitat. A partir d’avui ja s’estan emetent la majoria de programes propis amb normalitat, com el magazine matinal ‘A Mig Matí’, els serveis Informatius, i les entrevistes polítiques, que comenįaran a emetre’s a partir de demā divendres dia 9 de novembre per analitzar el darrer ple ordinari del mes de novembre. Per la seva banda, la Tertúlia Política es manté per demā. I la resta de programes també aniran tornant a la normalitat, a l'espera d'avaluar tots els danys.

Val a dir que el servei de meteorologia del Consell Comarcal del Maresme ha confirmat una alta concentraciķ de descārregues elčctriques al municipi d’Argentona per aquell dia. El seu meteorōleg, Quim Serra, ha explicat que “la setmana passada va arribar una pertorbaciķ amb precipitacions acompanyades de tempestes que van escombrar tot el Maresme”. Així mateix ha afegit que “a Argentona es van registrar cinc descārregues elčctriques que van anar de núvol a terra”, de les quals ha considerat una "densitat important", i que malauradament van afectar la rādio municipal.

Escolta l'entrevista completa amb el meteoroleg del Consell Comarcal del Maresme, Quim Serra:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800