Notícies
Publicat el 22.10.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Massa càstig pel FC Argentona que perd a Vic (4-1)

L'Argentona domina a la primera part però la rigorosa expulsió d'Albert Coca condiciona la derrota davant de l'UE Vic

FCAsetembre18_faldogran

El FC Argentona va saltar al camp de l'UE Vic dissabte a la tarda oferint el bon joc que porta mostrant en els dos darrers partits i amb l'ambició d'aconseguir la primera victòria. Deu minuts després del xiulet inicial, Sergi Nogueras va rebre un cop de colze al cap que li va produir un trau i mentre era atès fora del terreny de joc, el Vic va avançar-se al marcador. Ràpidament, Josep Tejedo, va fer el gol de l'empat però el Vic es va tornar a avançar i a més, Albert Coca va haver d'abandonar el terreny de joc després de veure la segona groga. A la segona part, els argentonins van aguantar vint-i-cinc minuts amb un jugador menys però els vigatans van acabar sentenciant amb dos gols que posaven el 4-1 final.

En una entrevista a Ràdio Argentona, el jugador Adrià Labiano, s'ha mostrat molest per algunes decisions arbitrals com l'expulsió d'Albert Coca i ha dit que "no pot ser que en dos minuts l'expulsin amb dues targetes per accions insignificants, i en canvi, no se sancioni una agressió per un cop de colze que li provoca quatre punts de sutura al cap de Nogueras". De fet, el capità Eduard Benedito, ha fet públic a la xarxa el malestar que senten per les decisions arbitrals però tan ell com Labiano, s'han mostrat convençuts que aconseguiran revertir aquesta situació. El pròxim partit serà dissabte a les cinc, rebran la visita del cuer que és el Farners i no podran comptar amb Albert Coca a causa de l'expulsió, Tejedo per acumulació de targetes i es desconeix si Nogueras s'haurà recuperat de la ferida al cap.