Notícies
Publicat el 19.10.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
El CB Argentona disputarà el primer derbi maresmenc a casa

Aquest dissabte a les 16h el sènior A del CB Argentona vol aconseguir la primera victòria davant la visita del Boet Mataró (B)

cba_faldogran

El CB Argentona disputarà el primer derbi maresmenc de la temporada davant del Sènior B del Boet aquest dissabte a les 16 hores al Pavelló d'Argentona. El conjunt groc-i-negre buscarà la seva primera victòria davant dels mataronins que són els tercers classificats a la taula i només han perdut un dels tres partits disputats. Els homes d'Enric Monfort voldran fer valer el factor pista davant d'un rival experimentat que la temporada passada va estar a punt de pujar a Primera Catalana.   

El director esportiu del club, Xavier Rodríguez, ha explicat a Ràdio Argentona que lamenta les baixes importants que afecten especialment al joc interior però té plena confiança amb la plantilla del conjunt groc-i-negre que lluitarà per endur-se el derbi. "Vull destacar la feina dels jugadors perquè tot i la situació difícil estem competint tots els partits", ha sentenciat Rodríguez. A continuació d'aquest partit, el Sènior B del CB Argentona rebrà al Masnou a les 18 hores. Per la seva banda, el Sènior Femení voldrà mantenir la bona dinàmica diumenge a la pista de la UE Claret a les 12:30 hores, i pel que fa el Sots 21 intentaran seguir imbatuts després de l'enfrontament de dissabte a les 19:30 hores a la pista del Lima-Horta.  

Escolta l'entrevista a Xavier Rodríguez:

   

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800