Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 16.10.2018
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
‘Esperem que el govern es posi les piles amb les inversions previstes per enguany’

El portaveu i cap de llista de TxA, Pep Masķ, en el seu torn a la Roda Política ha fet balanį del ple ordinari del mes d'octubre

maso gran octubre

El cap de llista de Tots per Argentona (TxA), Pep Masķ, en el seu torn a la roda política ha dit que “esperem que el govern es posi les piles amb les inversions previstes per enguany per tal que els vilatans vegin que s’ha fet alguna cosa”. Així ho ha dit mentre analitzava la interpelˇlaciķ que el grup socialista va fer al govern al ple oridinari d'octubre referent a l'estat de les inversions previstes pel 2018 i de la qual ha assegurat que “el PSC va voler evidenciar moltes actuacions que el govern s’havia compromčs a fer i que no han avanįat”.

El portaveu de TxA també ha explicat el sentit del vot del seu grup, que es va abstenir en l’aprovaciķ d’unes modficiacions de crčdit del pressupost municipal d’enguany. Masķ ha assegurat que "no vol posar pals a les rodes” al govern per a que desenvolupi la seva política perō, per altra banda, ha subratllat que la política del govern és millorable.

Així mateix ha parlat sobre la llista unitāria republicana i independentista, que estan treballant actualment algunes entitats independentistes i partits municipals com la CUP, ERC, ICV i PEDeCAT, de cara a les properes eleccions municipals de 2019; i que el grup de TxA s'ha desmarcat recentment. Masķ ha donat detalls de quin ha estat el principal motiu que els ha portat a la discrepāncia argumentant que TxA era l'únic grup que defensava la elecciķ del cap de llista a través d'unes primāries.

El portaveu de TxA també ha parlat sobre l’aprovaciķ de les ordenances fiscals per al 2019, sobre el Pla Director de la Bicicleta que es va retirar a peticiķ seva, sobre la rehbailitaciķ de la Casa Puig i Cadafalch, i també sobre el canvi de nom de la Biblioteca Municipal.

Escolta l'entrevista completa a Pep Masķ (TxA):

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800