Notícies
Publicat el 16.10.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
El Sènior Femení venç amb molt d'esforç el Lima-Horta (60-53)

Les jugadores del primer equip del CB Argentona aconsegueixen una victòria després de capgirar el marcador al tercer quart

seniorfemeni_faldogran

El Sènior Femení del CB Argentona surt victoriós (60-53) de l'enfrontament contra el Lima-Horta Bàsquet B, que va tenir lloc dissabte a la tarda al Pavelló Municipal d'Argentona. Des del salt inicial les barcelonines van demostrar que serien un rival incòmode tant en defensa com en atac, i malgrat que el partit va començar igualat, a la mitja part les argentonines van enfilar el túnel de vestidors amb set punts per sota. Les jugadores de Susanna Portabella van fer un canvi defensiu a zona, les visitants no van saber reaccionar, i l'equip groc-i-negre va tancar el tercer quart amb un parcial favorable de 21 a 9. A l'últim període, el CBA va saber mantenir l'avantatge i va encarrilar així la segona victòria consecutiva.

El Sènior Femení del CBA ocupa la tercera posició de Segona Catalana després de guanyar quatre dels cinc partits disputats i certificar una millora ascendent a cada jornada. La jugadora Aina Casabella ha afirmat a Ràdio Argentona que "a diferència de l'any passat, sabem gestionar les adversitats i tenim confiança per afrontar-les". Un bon exemple és aquest darrer partit on han demostrat que són capaces de donar la volta al marcador així com de mantenir l'avantatge quan el resultat ha estat favorable. L'equip disputarà la sisena jornada diumenge a dos quarts d'una del migdia a la pista de l'UE Claret.