Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 11.10.2018
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
'Ens hem posat a disposiciķ del govern per ajudar en el pla educatiu de poble'

La portaveu i cap de llista del PSC, Susana Lķpez, ha analitzat el ple d'octubre i ha lamentat que el govern hagi perdut dos projectes educatius

lopez gran cotubre

La portaveu i cap de llista del PSC, Susana Lķpez, visitava avui la Roda Política per analitzar el ple de mes d’octubre que va tenir lloc dilluns. Durant la sessiķ, i ja el torn de mocions i interpelˇlacions, el grup socialista va fer una sobre l’estat del Pla Educatiu d’Entorn i del pla educatiu de poble. La socialista ha lamentat que “el govern ha perdut dos projectes educatius i, a més, no s’ha informat a l’oposiciķ”. Així mateix ha volgut subratllar que “els socialistes ja ens hem posat en disposiciķ del govern per tirar endavant el pla educatiu amb consens”.

Lķpez també ha parlat de l’aprovaciķ d’unes modificacions de crčdit del pressupost municipal de 2018, que el seu grup es va abstenir en la votaciķ. La socialista ha explicat el sentit d’aquesta abstenciķ i ha argumentat que ja quan es va aprovar el pressupost de 2018 es va fer a corre-cuita, perō ha subratllat que no estan en contra del motiu en si de les modificacions que es portaven a votaciķ, per aixō no han volgut "posar pals a les rodes".

També ha parlat sobre l’aprovaciķ de l’increment de les retribucions del personal públic en un 1,5% d’acord a la nova Llei de Pressupostos Generals de l’Estat per enguany. Lķpez ha explicat el motiu de l’abstenciķ del seu grup en la votaciķ d’aquest punt alˇlegant que “no m'ha quedat clara una qüestiķ que li vaig demanar a l’alcalde al ple referent a aquest tema”.

La portaveu del PSC també ha repassat altres temes del ple i d’actualitat com el resultats del pressupost participatiu de l’ediciķ d’enguany, la mociķ sobre la mort digna, la proposta que va fer el seu grup de canvi de nom de la Biblioteca Municipal, i de la llista unitāria independentista que s’estā treballant al municipi.

Escolta l'entrevista completa a Susana Lķpez:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800