Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
NOTICIES
logo docuemntal mes
Nou cicle de Documentals a Argentona
El nou cicle de documentals ara es projectarā en dimecres.
L'Ajuntament d'Argentona tornarā a projectar mensualment i fins al gener documentals d'alta qualitat, independents i amb mirada prōpia

Donat l'čxit de l'anterior cicle, l'Ajuntament d'Argentona ofereix un nou cicle de documentals que, mensualment, fins al gener de 2019, es podran veure a la Sala de Plens de l'antic ajuntament d'Argentona, c. Gran 61, 1r pis.

"El documental del mes", que seguirā sent d'entrada lliure i gratuīta, obrirā la nova temporada, el dimecres 17 d'octubre, amb Eugenio, sobre la vida del gran humorista.

Les projeccions seran sempre a les 19 h. Com a novetat, s'ha programat perquč sigui sempre en dimecres, habitualment un dimecres a principis de mes, perquč no coincidís amb d'altres activitats culturals ja programades.

Les següents projeccions seran Of Fathers and Sons (7 de novembre), Last Days in Shibati (5 de desembre) i Silvana (9 de gener). Després de cada documental, s'encetarā un debat amb la participaciķ d'alguna persona vinculada amb el film o la temātica.

EUGENIO

Egugenio

Eugenio omplia els escenaris amb la seva presčncia i el seu particular sentit de l’humor. Sempre impassible, vestit de negre, amagat rere unes grans ulleres fosques i el fum d’una eterna cigarreta, ha deixat una empremta molt important a diverses generacions que encara avui riuen i expliquen els seus acudits.

A partir dels anys vuitanta, i fins a mitjans dels noranta, va estar present a totes les llars del país a través de la televisiķ i va fer gires per tot Espanya i part d’Amčrica Llatina. Perō l’čxit professional amagava el que passava lluny dels focus, en la intimitat.

Personatge polifacčtic, Eugenio també va ser joier, cantant, músic, empresari, pintor, actor i fins i tot aficionat a l’esoterisme.

La seva vida va estar marcada per un gran amor –la seva primera esposa, Conchita Alcaide– que el va convertir en artista. La mort prematura de la Conchita va ser el punt d’inflexiķ que marcaria la seva vida. Per una part, va coincidir amb l’inici de l’čxit. Per l’altra, es va apoderar d’ell una tristesa infinita que el portaria a un pou de foscor.

Un retrat de l’Eugenio més desconegut.

EL DOCUMENTAL DEL MES a argentona

Amb aquest nou cicle, Argentona dķna continuītat a un projecte en el qual participen més de 70 sales arreu de Catalunya i que fins i tot té presčncia a Xile i Colōmbia, amb l'objectiu d’acostar el gčnere documental al māxim nombre d’espectadors possible oferint documentals d'actualitat i gran qualitat.

Publicat el 11.10.2018
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter