Notícies
Publicat el 11.10.2018
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Nou cicle de Documentals a Argentona
El nou cicle de documentals ara es projectarà en dimecres.
logo docuemntal mes
L'Ajuntament d'Argentona tornarà a projectar mensualment i fins al gener documentals d'alta qualitat, independents i amb mirada pròpia

Donat l'èxit de l'anterior cicle, l'Ajuntament d'Argentona ofereix un nou cicle de documentals que, mensualment, fins al gener de 2019, es podran veure a la Sala de Plens de l'antic ajuntament d'Argentona, c. Gran 61, 1r pis.

"El documental del mes", que seguirà sent d'entrada lliure i gratuïta, obrirà la nova temporada, el dimecres 17 d'octubre, amb Eugenio, sobre la vida del gran humorista.

Les projeccions seran sempre a les 19 h. Com a novetat, s'ha programat perquè sigui sempre en dimecres, habitualment un dimecres a principis de mes, perquè no coincidís amb d'altres activitats culturals ja programades.

Les següents projeccions seran Of Fathers and Sons (7 de novembre), Last Days in Shibati (5 de desembre) i Silvana (9 de gener). Després de cada documental, s'encetarà un debat amb la participació d'alguna persona vinculada amb el film o la temàtica.

EUGENIO

Egugenio

Eugenio omplia els escenaris amb la seva presència i el seu particular sentit de l’humor. Sempre impassible, vestit de negre, amagat rere unes grans ulleres fosques i el fum d’una eterna cigarreta, ha deixat una empremta molt important a diverses generacions que encara avui riuen i expliquen els seus acudits.

A partir dels anys vuitanta, i fins a mitjans dels noranta, va estar present a totes les llars del país a través de la televisió i va fer gires per tot Espanya i part d’Amèrica Llatina. Però l’èxit professional amagava el que passava lluny dels focus, en la intimitat.

Personatge polifacètic, Eugenio també va ser joier, cantant, músic, empresari, pintor, actor i fins i tot aficionat a l’esoterisme.

La seva vida va estar marcada per un gran amor –la seva primera esposa, Conchita Alcaide– que el va convertir en artista. La mort prematura de la Conchita va ser el punt d’inflexió que marcaria la seva vida. Per una part, va coincidir amb l’inici de l’èxit. Per l’altra, es va apoderar d’ell una tristesa infinita que el portaria a un pou de foscor.

Un retrat de l’Eugenio més desconegut.

EL DOCUMENTAL DEL MES a argentona

Amb aquest nou cicle, Argentona dóna continuïtat a un projecte en el qual participen més de 70 sales arreu de Catalunya i que fins i tot té presència a Xile i Colòmbia, amb l'objectiu d’acostar el gènere documental al màxim nombre d’espectadors possible oferint documentals d'actualitat i gran qualitat.

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800