Ajuntament d'Argentona

La roda de premsa per fer aquest comunicat ha tingut lloc aquest dimarts a les 12:30h al Saló de Pedra

gran llistat republica

Aquest dimarts a les 12:30h ha tinguit lloc al Saló de Pedra una roda de premsa amb representants de les entitats ANC i CDR d'Argentona, així com de la CUP, ERC i ICV per informar de que estan treballant i negociant una candidatura unitària independentista i republicana d'Argentona per a les properes eleccions municipals de 2019. En aquesta negociació també hi estaria el PDeCAT, que s'han excusat per no poder assistir a l'acte.

Els representants han explicat que des del passat juliol, una comissió conjunta de l'ANC i el CDR estan treballant amb diferents formacions polítiques d'Argentona per tal que s'uneixin en una llista conjunta que permeti garantir un ajuntament amb un doble objectiu: desenvolupar les polítques municipals necessàries per la vila i fer tot el possible per ajudar a aconseguir la República catalana.

Així mateix han explicat que es tracta d'una "llista integradora i oberta a tota la societat civil", per la qual cosa han convidat a tota la ciutadania que es senti interpel·lada a participar a una assemblea oberta la setmana vinent "perquè a les properes eleccions hi hagi una alcaldia al poble amb gent amb voluntat sobrianista i republicana", han assegurat. Per aquest motiu, les entitats independentistes, juntament amb CUP, ERC, ICV i PDeCAT, han acordat que les persones que formin part de la llista unitària independenista i republicana han d'acceptar com a requisits previs una sèrie de punts bàsics.

Escolta la roda de premsa completa:

Aquesta és la nota de premsa que han lliurat als mitjans i assistents:

nota premsa
Publicat el 09.10.2018