Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 09.10.2018
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
CUP, ERC, ICV i PDeCAT treballen amb ANC i CDR en una llista unitāria independentista i oberta a tothom

La roda de premsa per fer aquest comunicat ha tingut lloc aquest dimarts a les 12:30h al Salķ de Pedra

gran llistat republica

Aquest dimarts a les 12:30h ha tinguit lloc al Salķ de Pedra una roda de premsa amb representants de les entitats ANC i CDR d'Argentona, així com de la CUP, ERC i ICV per informar de que estan treballant i negociant una candidatura unitāria independentista i republicana d'Argentona per a les properes eleccions municipals de 2019. En aquesta negociaciķ també hi estaria el PDeCAT, que s'han excusat per no poder assistir a l'acte.

Els representants han explicat que des del passat juliol, una comissiķ conjunta de l'ANC i el CDR estan treballant amb diferents formacions polítiques d'Argentona per tal que s'uneixin en una llista conjunta que permeti garantir un ajuntament amb un doble objectiu: desenvolupar les polítques municipals necessāries per la vila i fer tot el possible per ajudar a aconseguir la República catalana.

Així mateix han explicat que es tracta d'una "llista integradora i oberta a tota la societat civil", per la qual cosa han convidat a tota la ciutadania que es senti interpelˇlada a participar a una assemblea oberta la setmana vinent "perquč a les properes eleccions hi hagi una alcaldia al poble amb gent amb voluntat sobrianista i republicana", han assegurat. Per aquest motiu, les entitats independentistes, juntament amb CUP, ERC, ICV i PDeCAT, han acordat que les persones que formin part de la llista unitāria independenista i republicana han d'acceptar com a requisits previs una sčrie de punts bāsics.

Escolta la roda de premsa completa:

Aquesta és la nota de premsa que han lliurat als mitjans i assistents:

nota premsa
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800