Ajuntament d'Argentona

El redigor d'ICV, Àngel Puig, ha fet balanç del ple ordinari del mes d'octubre i ha donat detalls d'algunes àrees que ell gestiona

puig gran octibre

En el seu torn a la Roda Política, el cap de llista d'ICV, Àngel Puig, ha assegurat que “confio que l'any 2020 la Casa Puig i Cadafalch pugui estar acabada". Així ho ha manifestat mentre analitzava el ple ordinari del mes d'octubre celebrat aquest dilluns a les 18:30h i donava comptes del text refòs del projecte de rehabilitació de la casa Puig i Cadafalch, que es va aprovar per unanimitat. Així mateix ha parlat sobre la proposta urgent que va entrar el govern per tirar endavant la licitació del contracte de rehabilitació de les obres del porxo i la galeria de la casa en qüestió i que, segons ha explicat, haurien d’estar acabes a finals d’aquest any.

Puig també ha parlat de l’aprovació de l’expedient de modificació de crèdits número 17/2018 del pressupost municipal d’enguany, modificacions que en gran mesura tenen a veure amb les àrees de Cultura i Patrimoni que ell gestiona, i de les quals també n'ha donat detall, com és el cas del Festival Sense Portes, la setmana dedicada a la Memòria Històrica, i d'altres activitats culturals en general.

També ha parlat àmpliament sobre diversos assumptes relacionats amb Educació i que van sorgir durant el ple, concretament arrel d'una moció que va presentar el PSC sobre el Pla Educatiu d'Entorn i sobre la necessitat d’un nou model educatiu de poble que la regidora Susana López li va recriminar. Respecte a aquest darrer punt, Puig ha explicat que probablement no es podrà finalitzar aquest projecte educatiu en aquest mandat, pel que es va demanar consens al ple per donar continuitat al projecte educatiu sigui quin sigui el proper govern.

El regidor d'ICV també ha parlat de la moció que va presentar el grup del PSC relativa al canvi de nom de la Biblioteca Municipal d'Argentona pel nom de "Biblioteca Municipal Joan Fontcuberta i Gel", de la qual ha dit que haurà de passar per la Comissió del Nomenclàtor. Finalment ha donat detalls de l'espectacle que donarà inici aquest diumenge a la nova temporada d'espectacles de La Sala.

Escolta l'entrevista completa al regidor d'ICV, Àngel Puig:

Publicat el 09.10.2018