Argentona Comunicaciˇ

El redigor d'ICV, └ngel Puig, ha fet balanš del ple ordinari del mes d'octubre i ha donat detalls d'algunes Órees que ell gestiona

puig gran octibre

En el seu torn a la Roda PolÝtica, el cap de llista d'ICV, └ngel Puig, ha assegurat que “confio que l'any 2020 la Casa Puig i Cadafalch pugui estar acabada". AixÝ ho ha manifestat mentre analitzava el ple ordinari del mes d'octubre celebrat aquest dilluns a les 18:30h i donava comptes del text ref˛s del projecte de rehabilitaciˇ de la casa Puig i Cadafalch, que es va aprovar per unanimitat. AixÝ mateix ha parlat sobre la proposta urgent que va entrar el govern per tirar endavant la licitaciˇ del contracte de rehabilitaciˇ de les obres del porxo i la galeria de la casa en qŘestiˇ i que, segons ha explicat, haurien d’estar acabes a finals d’aquest any.

Puig tambÚ ha parlat de l’aprovaciˇ de l’expedient de modificaciˇ de crŔdits n˙mero 17/2018 del pressupost municipal d’enguany, modificacions que en gran mesura tenen a veure amb les Órees de Cultura i Patrimoni que ell gestiona, i de les quals tambÚ n'ha donat detall, com Ús el cas del Festival Sense Portes, la setmana dedicada a la Mem˛ria Hist˛rica, i d'altres activitats culturals en general.

TambÚ ha parlat Ómpliament sobre diversos assumptes relacionats amb Educaciˇ i que van sorgir durant el ple, concretament arrel d'una mociˇ que va presentar el PSC sobre el Pla Educatiu d'Entorn i sobre la necessitat d’un nou model educatiu de poble que la regidora Susana Lˇpez li va recriminar. Respecte a aquest darrer punt, Puig ha explicat que probablement no es podrÓ finalitzar aquest projecte educatiu en aquest mandat, pel que es va demanar consens al ple per donar continuitat al projecte educatiu sigui quin sigui el proper govern.

El regidor d'ICV tambÚ ha parlat de la mociˇ que va presentar el grup del PSC relativa al canvi de nom de la Biblioteca Municipal d'Argentona pel nom de "Biblioteca Municipal Joan Fontcuberta i Gel", de la qual ha dit que haurÓ de passar per la Comissiˇ del NomenclÓtor. Finalment ha donat detalls de l'espectacle que donarÓ inici aquest diumenge a la nova temporada d'espectacles de La Sala.

Escolta l'entrevista completa al regidor d'ICV, └ngel Puig:

Publicat el 09.10.2018