Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 09.10.2018
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
'Confio que l'any 2020 la Casa Puig i Cadafalch pugui estar acabada'

El redigor d'ICV, Āngel Puig, ha fet balanį del ple ordinari del mes d'octubre i ha donat detalls d'algunes ārees que ell gestiona

puig gran octibre

En el seu torn a la Roda Política, el cap de llista d'ICV, Āngel Puig, ha assegurat que “confio que l'any 2020 la Casa Puig i Cadafalch pugui estar acabada". Així ho ha manifestat mentre analitzava el ple ordinari del mes d'octubre celebrat aquest dilluns a les 18:30h i donava comptes del text refōs del projecte de rehabilitaciķ de la casa Puig i Cadafalch, que es va aprovar per unanimitat. Així mateix ha parlat sobre la proposta urgent que va entrar el govern per tirar endavant la licitaciķ del contracte de rehabilitaciķ de les obres del porxo i la galeria de la casa en qüestiķ i que, segons ha explicat, haurien d’estar acabes a finals d’aquest any.

Puig també ha parlat de l’aprovaciķ de l’expedient de modificaciķ de crčdits número 17/2018 del pressupost municipal d’enguany, modificacions que en gran mesura tenen a veure amb les ārees de Cultura i Patrimoni que ell gestiona, i de les quals també n'ha donat detall, com és el cas del Festival Sense Portes, la setmana dedicada a la Memōria Histōrica, i d'altres activitats culturals en general.

També ha parlat āmpliament sobre diversos assumptes relacionats amb Educaciķ i que van sorgir durant el ple, concretament arrel d'una mociķ que va presentar el PSC sobre el Pla Educatiu d'Entorn i sobre la necessitat d’un nou model educatiu de poble que la regidora Susana Lķpez li va recriminar. Respecte a aquest darrer punt, Puig ha explicat que probablement no es podrā finalitzar aquest projecte educatiu en aquest mandat, pel que es va demanar consens al ple per donar continuitat al projecte educatiu sigui quin sigui el proper govern.

El regidor d'ICV també ha parlat de la mociķ que va presentar el grup del PSC relativa al canvi de nom de la Biblioteca Municipal d'Argentona pel nom de "Biblioteca Municipal Joan Fontcuberta i Gel", de la qual ha dit que haurā de passar per la Comissiķ del Nomenclātor. Finalment ha donat detalls de l'espectacle que donarā inici aquest diumenge a la nova temporada d'espectacles de La Sala.

Escolta l'entrevista completa al regidor d'ICV, Āngel Puig:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800