Ajuntament d'Argentona
La formació s'adreça a professionals del sector

La regidoria d'Educació, amb el suport de la Diputació de Barcelona, organitza un taller de neurocičncia aplicada a l'ensenyament, i que comptarŕ amb un grup d'aplicació per a educació infantil i primŕria, i un per a educació secundŕria. 

Cada formació consta de tres sessions. L'adreçada a educació infantil i primŕria s'impartirŕ a l'Escola Les Fonts i la d'educació secundŕria a l'Institut d'Argentona. El taller anirŕ a cŕrrec de Laia Casas Argerich, diplomada en Magisteri especialitzat en Pedagogia Terapčutica, Mŕster en Educació Emocional i en Benestar per la Universitat de Barcelona, i en Mŕster en Psicologia de la Comunicació i la Cognició per la Universitat Autňnoma de Barcelona. Postgrau en Neuroeducació per la Universitat de Barcelona.

La formació estŕ adreçada a professionals relacionats amb el món de l’educació als quals els interessi cončixer les bases del funcionament cerebral i del procčs d’aprenentatge. Un dels objectius és que tot agent educatiu conegui i entengui com aprčn el cervell, com processa la informació, com gestiona les emocions, els sentiments, els estats conductuals i com pot arribar a ser frŕgil davant de determinats estímuls, essent un requisit indispensable per a la innovació pedagňgica i la transformació dels sistemes educatius.


NEUROCIČNCIA APLICADA A L’EDUCACIÓ EN L’ETAPA D’EDUCACIÓ INFANTIL I PRIMŔRIA, A L’ESCOLA LES FONTS:

• 9 d’octubre de 17h a 19:30 h.
• 23 d’octubre de 17 a 19:30 h.
• 13 de novembre de 17 a 19:30h.

NEUROCIČNCIA APLICADA A L’EDUCACIÓ EN L’ETAPA D’EDUCACIÓ SECUNDŔRIA A L’INSTITUT D’ARGENTONA:

• 16 d’octubre de 15:30 a 18 h.
• 30 d’octubre de 15:30 a 18 h.
• 27 de novembre de 15:30 a 18 h.

Places exhaurides. Les inscripcions entraran en una llista d'espera

Publicat el 08.10.2018