Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
Notícies
Neurocičncia a l'Educaciķ
Taller de neurocičncia aplicada a l'educaciķ
La formaciķ s'adreįa a professionals del sector

La regidoria d'Educaciķ, amb el suport de la Diputaciķ de Barcelona, organitza un taller de neurocičncia aplicada a l'ensenyament, i que comptarā amb un grup d'aplicaciķ per a educaciķ infantil i primāria, i un per a educaciķ secundāria. 

Cada formaciķ consta de tres sessions. L'adreįada a educaciķ infantil i primāria s'impartirā a l'Escola Les Fonts i la d'educaciķ secundāria a l'Institut d'Argentona. El taller anirā a cārrec de Laia Casas Argerich, diplomada en Magisteri especialitzat en Pedagogia Terapčutica, Māster en Educaciķ Emocional i en Benestar per la Universitat de Barcelona, i en Māster en Psicologia de la Comunicaciķ i la Cogniciķ per la Universitat Autōnoma de Barcelona. Postgrau en Neuroeducaciķ per la Universitat de Barcelona.

La formaciķ estā adreįada a professionals relacionats amb el mķn de l’educaciķ als quals els interessi cončixer les bases del funcionament cerebral i del procčs d’aprenentatge. Un dels objectius és que tot agent educatiu conegui i entengui com aprčn el cervell, com processa la informaciķ, com gestiona les emocions, els sentiments, els estats conductuals i com pot arribar a ser frāgil davant de determinats estímuls, essent un requisit indispensable per a la innovaciķ pedagōgica i la transformaciķ dels sistemes educatius.


NEUROCIČNCIA APLICADA A L’EDUCACIĶ EN L’ETAPA D’EDUCACIĶ INFANTIL I PRIMĀRIA, A L’ESCOLA LES FONTS:

• 9 d’octubre de 17h a 19:30 h.
• 23 d’octubre de 17 a 19:30 h.
• 13 de novembre de 17 a 19:30h.

NEUROCIČNCIA APLICADA A L’EDUCACIĶ EN L’ETAPA D’EDUCACIĶ SECUNDĀRIA A L’INSTITUT D’ARGENTONA:

• 16 d’octubre de 15:30 a 18 h.
• 30 d’octubre de 15:30 a 18 h.
• 27 de novembre de 15:30 a 18 h.

Places exhaurides. Les inscripcions entraran en una llista d'espera

Publicat el 08.10.2018
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter