Notícies
Publicat el 08.10.2018
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Taller de neurociència aplicada a l'educació
Neurociència a l'Educació
La formació s'adreça a professionals del sector

La regidoria d'Educació, amb el suport de la Diputació de Barcelona, organitza un taller de neurociència aplicada a l'ensenyament, i que comptarà amb un grup d'aplicació per a educació infantil i primària, i un per a educació secundària. 

Cada formació consta de tres sessions. L'adreçada a educació infantil i primària s'impartirà a l'Escola Les Fonts i la d'educació secundària a l'Institut d'Argentona. El taller anirà a càrrec de Laia Casas Argerich, diplomada en Magisteri especialitzat en Pedagogia Terapèutica, Màster en Educació Emocional i en Benestar per la Universitat de Barcelona, i en Màster en Psicologia de la Comunicació i la Cognició per la Universitat Autònoma de Barcelona. Postgrau en Neuroeducació per la Universitat de Barcelona.

La formació està adreçada a professionals relacionats amb el món de l’educació als quals els interessi conèixer les bases del funcionament cerebral i del procès d’aprenentatge. Un dels objectius és que tot agent educatiu conegui i entengui com aprèn el cervell, com processa la informació, com gestiona les emocions, els sentiments, els estats conductuals i com pot arribar a ser fràgil davant de determinats estímuls, essent un requisit indispensable per a la innovació pedagògica i la transformació dels sistemes educatius.


NEUROCIÈNCIA APLICADA A L’EDUCACIÓ EN L’ETAPA D’EDUCACIÓ INFANTIL I PRIMÀRIA, A L’ESCOLA LES FONTS:

• 9 d’octubre de 17h a 19:30 h.
• 23 d’octubre de 17 a 19:30 h.
• 13 de novembre de 17 a 19:30h.

NEUROCIÈNCIA APLICADA A L’EDUCACIÓ EN L’ETAPA D’EDUCACIÓ SECUNDÀRIA A L’INSTITUT D’ARGENTONA:

• 16 d’octubre de 15:30 a 18 h.
• 30 d’octubre de 15:30 a 18 h.
• 27 de novembre de 15:30 a 18 h.

Places exhaurides. Les inscripcions entraran en una llista d'espera

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800