Ajuntament d'Argentona

Una falta personal en el darrer segon va fer que el Canyelles de Nou Barris guanyés el partit després d'anotar els dos tirs lliures (52-53)

seniorfemeni_faldogran

El Sènior Femení del Club Bàsquet Argentona perd a casa (52-53) davant del Canyelles de Nou Barris en la tercera jornada de Segona Femenina. En una entrevista a Ràdio Argentona, la jugadora Elena Domínguez ha reconegut que els va faltar intensitat i concentració, especialment en el darrer segon quan amb l'avantatge al marcador van cometre una falta personal, fet que les rivals van aprofitar per endur-se el partit després d'anotar els dos tirs lliures. La jugadora, a banda d'assumir responsabilitats, considera que cal convertir aquesta derrota en un aprenentatge que els serveixi per millorar: "els moments més difícils és quan hem de fer-nos més fortes i saber-los lluitar", ha sentenciat.

El pròxim partit serà dissabte (17:45h) a la pista del CB Sant Antoni-Poble Sec, un rival amb qui no s'han enfrontat mai i que ocupa la tercera posició a la taula. La jugadora considera que aquest partit pot ser un punt d'inflexió per estar a dalt de la taula i creu que enguany tenen equip per estar-hi. Elena Domínguez juga d'aler, la passió pel bàsquet li ve de casa des de ben petita i en el seu tercer any en el club groc-i-negre es mostra molt satisfeta i afirma que "a l'equip hi ha molt bon ambient, dels millors on he estat". 

Escolta l'entrevista completa:      

Publicat el 03.10.2018