Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
Notícies
Pressupost participatiu 2018
La participaciķ a la consulta ciutadana del pressupost municipal supera el 10%
Aquest dijous es donaran a cončixer els resultats i els projectes que s'inclouran a la partida de 500 mil euros d'inversiķ

Aquest diumenge es va tancar el període de votaciķ de la consulta ciutadana del pressupost participatiu 2018, amb un augment de la participaciķ en relaciķ a les dues edicions anteriors.

Un total de 1.073 persones empadronades al municipi majors de 16 anys o bé amb alguna propietat a Argentona han exercit el vot al llarg del mes de setembre, a través de l'aplicatiu web www.argentona.cat/consulta o mitjanįant l'urna que durant aquestes setmanes s'ha instal.lat a l'oficina d'atenciķ ciutadana de l'Ajuntament, a l'oficina municipal del Cros i també a diversos punts del carrer. Aixō suposa una participaciķ de gairebé el 10,5%, que supera en dos punts i més de 200 persones els resultats obtinguts a les consultes de l'any passat i el 2016.

L'increment de participaciķ a veīnats com els de Les Ginesteres i el Cros expliquen en bona mesura aquest augment. També el vot online ha experimentat un nou creixement en relaciķ al vot en urna tradicional, situant-se per sobre del 87%.

L'ediciķ d'enguany comptava com a principal novetat amb la possibilitat d'escollir entre dues llistes de projectes, una de petites inversions, de fins a 18.000 euros, i una de grans inversions - per sobre dels 18.000.

Aquest dijous 4 d'octubre, a les 18:30 hores, se celebrarā la presentaciķ pública dels resultats de la consulta ciutadana del pressupost participatiu a la sala de plens de l'antic Ajuntament.

Publicat el 02.10.2018
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter