Notícies
Publicat el 24.09.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
‘No és acceptable que Eusebi Traby hagi deixat el grup però retingui amb ell l'acta'

El portaveu i cap de llista de TxA, Pep Masó, en el seu torn a la Roda Política també ha volgut recordar al seu excompany com un bon regidor

maso gran setembre

El portaveu i cap de llista de Tots per Argentona (TxA), Pep Masó, en el seu torn a la Roda Política ha criticat que Eusebi Traby hagi deixat el grup però no l'acta “no és acceptable que hagi deixat el grup i retingui amb ell l'acta’. Així mateix ha assegurat que “creiem que s'equivoca en les seves ànsies o desig de tenir notorietat i de voler estar més a la llum pública, ja que aquest no és el camí”, ha assegurat del seu ja excompany. No obstant també ha tingut bones paraules pel regidor en qüestió assegurant que “ens sap greu que hagi marxat perquè creiem que ha estat un bon regidor en tot moment”.

Masó també ha parlat sobre la licitació del contracte en el servei de la neteja dels edificis municipals de l'Ajuntament d'Argentona i del Museu del Càntir, que va quedar aprovat amb l'abstenció del seu grup. El portaveu ha explicat el sentit del seu vot i ha dit que els preocupa les condicions que contempla el nou contracte pel que fa les hores de servei i el sou de les treballadores.

Així mateix ha parlat sobre la situació de la piscina municipal en general i sobre l'adjudicació del bar d'aquesta instal·lació municipal en particular, sobre la qual ell mateix va fer un prec al ple. Masó creu que des que està oberta al públic no s'hi ha treballat bé i ho ha atribuït a una mala gestió del govern. Pel que fa aquest estiu ha dit que hi ha hagut moments que no hi ha hagut servei de bar i que l'equip de govern no ha volgut donar-li més informació.

Escolta l'entrevista completa a Pep Masó:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800