Notícies
Publicat el 21.09.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Caminada Popular i Solidària al Turó de Cerdanyola

La sortida tindrà lloc aquest diumenge 23 a la Plaça Nova (9:30h) i es demana portar aliments per col·laborar amb la Creu Roja

caminada_faldogran

La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Argentona ha organitzat per aquest diumenge 23 de setembre una caminada popular pels entorns d'Argentona fins al Turó de Cerdanyola. El punt d'inici serà a la Plaça Nova a dos quarts de deu del matí i es preveu una durada de dues o tres hores. El tècnic d'Esports, Gil Mas, ha explicat a Ràdio Argentona que "és una caminada molt assequible, de públic i caire familiar". L'objectiu és promoure la pràctica de l'esport i incentivar la salut de la població en un entorn agradable i distés, alhora que és una bona oportunitat per conèixer l'entorn natural del municipi. 

El tècnic ha explicat que la caminada d'enguany està dedicada a la Creu Roja i per això es demana als participants que col·laborin fent entrega d'aliments a l'entitat en el mateix punt de sortida. Per la seva banda, Creu Roja ha fet saber que es troben especialment escassos de llet i per això demanen que les persones col·laboradores prioritzin l'aportació d'aquest producte. Per participar en aquesta sortida gratuïta caldrà fer la inscripció mitjançant el formulari.

Escolta l'entrevista sencera:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800