Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
El FC Argentona cau a casa davant del CF Can Vidalet (0-2)

Els quadribarrats només han sumat un punt en les tres primeres jornades a Primera Catalana

FCAsetembre18_faldogran

La falta de concentració podria ser una de les claus per entendre com els homes de Chava Jiménez van encaixar dos gols en els darrers deu minuts del partit i que va suposar el 0-2 final. En una entrevista a Ràdio Argentona, el capità Eduard Benedito no ha posat excuses i ha reconegut que "se'ns va escapar un punt en els darrers set minuts, hem d'estar atents fins al final". En aquest sentit ha insistit en el fet que s'ha de treballar durant tot el partit perquè és una categoria complicada on és difícil generar ocasions i a la vegada els adversaris no deixen escapar cap oportunitat. Així mateix ha explicat que estan en procés d'adaptació, provant estratègies per trobar la fòrmula d'afrontar els partits.

El conjunt quadribarrat s'estrena a Primera Catalana, després de tres partits és el penúltim classificat amb un empat i dues derrotes, ha marcat tres gols i n'ha encaixat vuit. Benedito considera que el reflex de la taula és anecdòtic i que els cal "aconseguir la primera victòria per jugar amb tranquil·litat i gaudir de la categoria". Referent a les importants baixes que enguany ha patit l'equip i l'arribada de les incorporacions, les quals no han acabat de destacar, el capità ha volgut llençar un missatge tranquil·litzador "els jugadors nous s'aniran adaptant i el grup tirarà endavant com hem fet fins ara".