Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
NOTICIES
vi+ street food logo
Vi+ Street Food
Aquest diumenge 7 d'octubre durant tot el dia a la plaįa de Vendre

L'Ajuntament d'Argentona, com a membre del Consorci de la DO Alella i amb l'objectiu de promocionar el territori i els seus productes, organitza a l'octubre el tast de vins dins de les jornades VI+, un esdeveniment de dinamitzaciķ del territori per donar a ceneixer i promocioar el vi.

Com a novetat aquest any el tast de vins s'organitzarā a la plaįa de Vendre i l'Associaciķ Argetona es Mou se suma a la promociķ, aportant parades de degustaciķ dels seus associats del sector de l'alimentaciķ i restauraciķ. Una gran combinaciķ que completarā una jornada de tast de vins + street food.

Tast de vi DO Alella

cartell vi+street food

El programa del vi+ es tracta d'una oferta amb més de 80 propostes per a tots els gustos que es desenvolupen al llarg del mes a la majoria dels 23 municipis adherits al Consorci, des de Badalona i Martorelles, al sud, fins a Llinars del Vallčs o Sant Pol de Mar, al nord.

Als enllaįos que trobareu al peu de la informaciķ podreu accedir al programa complet d'activitats del Vi+, així com al formulari d'inscripciķ al tast de vins.

Una introducciķ al tast amb diversos vins de la DO Alella, a cārrec d'un sommelier. Aquest any el tema principal del tast. 

Dia: 7 d'octubre Hora: 12h Lloc: Plaįa de vendre. Argentona (Places exhaurides)

Jornada Vi+ Street Food

7 d'octubre d'11h a 19h 

Activitats

Paradetes al voltant de la plaįa

12.00h Tast de vins

13.30h Menú Street Food

16.00h Tast de vins (entrades per sorteig per compres a les paradetes, més informaciķ al Fb d'Argentona es mou) 

17.00h Conte "El Raīm inquiet"

18.00h Raīm pels més petitsOrganitza: Servei Municipal de promociķ Econōmica (SEMPRE) Ajuntament d'Argentona / Associaciķ "Argentona es Mou"

Publicat el 13.09.2018
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter