Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
NOTICIES
DO Alella
Nou tast de vins DO Alella
L'activitat es farā el 7 d'octubre i és gratuīta, perō cal inscripciķ prčvia.

L'Ajuntament d'Argentona, com a membre del Consorci de la DO Alella i amb l'objectiu de promocionar el territori i els seus productes, organitza a l'octubre el tast de vins dins de les jornades VI+, un esdeveniment de dinamitzaciķ del territori per donar a ceneixer i promocioar el vi.

Com a novetat aquest any el tast de vins s'organitzarā a la plaįa de Vendre i l'Associaciķ Argetona es Mou se suma a la promociķ, aportant parades de degustaciķ dels seus associats del sector de l'alimentaciķ i restauraciķ. Una gran combinaciķ que completarā una jornada de tast de vins + street food.

En breu donarem més detalls al web municipal. 

Tast de vi DO alella

El programa del vi+ es tracta d'una oferta amb més de 80 propostes per a tots els gustos que es desenvolupen al llarg del mes a la majoria dels 23 municipis adherits al Consorci, des de Badalona i Martorelles, al sud, fins a Llinars del Vallčs o Sant Pol de Mar, al nord.

Als enllaįos que trobareu al preu de la informaciķ podreu accedir al programa complet d'activitats del Vi+, així com al formulari d'inscripciķ al tast de vins.

activitats

Una introducciķ al tast amb diversos vins de la DO Alella, a cārrec d'un sommelier. Aquest any el tema principal del tast. 

Dia: 7 d'octubre Hora: 12.30h Lloc: Plaįa de vendre. Argentona

Preu:Gratuīt

Cal fer inscricpiķ prčvia

Places limitades

Organitza: Servei Municipal de promociķ Econōmica (SEMPRE) Ajuntament d'Argentona 


INSCRIPCIONS


Publicat el 13.09.2018
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter