Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRŌNIC

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

NOTICIES
Can Barrau
L'Ajuntament d'Argentona intensifica el control de la colōnia de rates a Can Barrau
La setmana passada i aquesta s'han realitzat controls i s'han reforįat els dispositius de desaratitzaciķ al sistema de clavegueram

L'Ajuntament d'Argentona estā treballant aquests dies en el control de la poblaciķ de rates a Can Barrau, davant l'augment d'exemplars que s'ha detectat a la zona en aquestes darreres setmanes.

La setmana passada ja es va dur a terme una actuaciķ de control i seguiment, instal.lant esquers i verí a reixats i a punts del clavegueram. Aquest dimecres es va tornar a realitzar una exploraciķ per tal d'avaluar els resultats del control realitzat la setmana passada i continuar amb la campanya de desratitzaciķ i seguiment.

L'Ajuntament estā utilitzant productes anticoagulants per tal que els efectes del verí no es produeixin fins passades diverses hores o fins i tot dies. I la raķ es troba en que aquests mamífers, quan descobreixen un nou aliment, el seu comportament varia ja que es tornen molt desconfiats davant la novetat. Així, primer el tasta un component de la comunitat i, en cas que mori, hi ha un rebuig de tots els membres .

Cal destacar la facilitat d'immunitzaciķ i resistčncia d'aquests mamífers a qualsevol matčria o substāncia verinosa. Els rosegadorses tenen mecanismes que els permet canviar el seu metabolisme, i a vegades practiquen el canibalˇlisme, aixō els hi permet ingerir petites dosis del verí, podent comportar tolerāncia als raticides.

Des de l'Ajuntament es confia a posar sota control aquesta colōnia i reduir les molčsties que puguin ocasionar a les veīnes i veīns.

Publicat el 06.09.2018
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter