Ajuntament d'Argentona

Com és tradicional, l'homenatge a la gent gran té lloc el tercer diumenge de setembreFesta de la Vellesa 2018

El diumenge 16 de setembre torna la jornada d'homenatge per als veïns i veïnes d'Argentona més grans de 75 anys. Enguany, el matrimoni format per Maica Alcalde i Vicenç Lladó tindran l'honor d'apadrinar la 69a Festa de la Vellesa d'Argentona.

Alcalde ha explicat a Ràdio Argentona que no s'esperaven aquesta invitació tot i que han tingut l'oportunitat de participar de manera molt directa i propera durant molts anys. "Gràcies al voluntariat i a les persones que formen part del Patronat de la Vellesa perquè sense ells, aquesta festa no es faria", afegeix i creu que, a banda de la festa, s'ha de prestar atenció dels avis i àvies diàriament.

La Festa de Vellesa començarà a les 8.30h amb la cercavila de Gegants i Nans des de l'Ajuntament fins a la Plaça de l'Església. Un cop allà, concentració dels avis homenatges i a les 9h del matí començarà la Missa a la Parròquia de Sant Julià. Enguany, Madrona Ros i Josep Perarnau seran els avis més grans d'Argentona. Seguidament, anada cap a la Plaça Nova on tindrà lloc el desdejuni que precedirà a l'acte públic d'homenatge i als parlaments. El grup musical 'Vol de Gavines' serà l'encarregat de cloure la festa.

Recupera l'entrevista sencera a Maica Alcalde i Joan Forns en representació del Patonat de la Vellesa:

Publicat el 13.09.2018