Argentona Comunicaciˇ

Com Ús tradicional, l'homenatge a la gent gran tÚ lloc el tercer diumenge de setembreFesta de la Vellesa 2018

El diumenge 16 de setembre torna la jornada d'homenatge per als ve´ns i ve´nes d'Argentona mÚs grans de 75 anys. Enguany, el matrimoni format per Maica Alcalde i Vicenš Lladˇ tindran l'honor d'apadrinar la 69a Festa de la Vellesa d'Argentona.

Alcalde ha explicat a RÓdio Argentona que no s'esperaven aquesta invitaciˇ tot i que han tingut l'oportunitat de participar de manera molt directa i propera durant molts anys. "GrÓcies al voluntariat i a les persones que formen part del Patronat de la Vellesa perquŔ sense ells, aquesta festa no es faria", afegeix i creu que, a banda de la festa, s'ha de prestar atenciˇ dels avis i Óvies diÓriament.

La Festa de Vellesa comenšarÓ a les 8.30h amb la cercavila de Gegants i Nans des de l'Ajuntament fins a la Plaša de l'EsglÚsia. Un cop allÓ, concentraciˇ dels avis homenatges i a les 9h del matÝ comenšarÓ la Missa a la Parr˛quia de Sant JuliÓ. Enguany, Madrona Ros i Josep Perarnau seran els avis mÚs grans d'Argentona. Seguidament, anada cap a la Plaša Nova on tindrÓ lloc el desdejuni que precedirÓ a l'acte p˙blic d'homenatge i als parlaments. El grup musical 'Vol de Gavines' serÓ l'encarregat de cloure la festa.

Recupera l'entrevista sencera a Maica Alcalde i Joan Forns en representaciˇ del Patonat de la Vellesa:

Publicat el 13.09.2018