Notícies
Publicat el 13.09.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
"Orígens" descobreix l'ús artístic de la pólvora

Enric Punsola ha volgut obrir un nou espai d'expressió a través d'aquest material destructiu

orígens faldo_gran

El proper 14 de setembre s'inaugura l'exposició Orígens d' Enric Punsola qui ha volgut donar una nova connotació a la destrucció associada a la pólvora per transformar-la en creació i, per tant, en origen. L'artista, natural de Vilassar de Mar, assegura que es va entusiasmar després de visitar una exposició que experimentava amb aquest material com articulador creatiu. Va ser llavors quan es va decidir a començar a un projecte artístic amb la pólvora i explorar noves maneres de crear i expressar-se. Punsola afirma que es tracta d'un projecte experimental per aconseguir a nivell personal un discurs propi i trencar amb els materials tradicionals. 

 Punsola ha descobert un discurs propi i un nou origen

Segons declaracions a Ràdio Argentona "els visitants es trobaràn amb un treball íntim i introspectiu que explora els límits de la creació, la destrucció i el caos". El públic trobarà un procés inusual que no es troba en pintura o escultura; una oportunitat per explorar l'art des d'un punt de vista diferent.  

L'exposició es podrà veure al Museu del Càntir del 14 de setembre fins en 4 de novembre. Per més informació cliqueu al següent enllaç

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800