Argentonacomunicaciķ.cat - ARGENTONA COMUNICACIĶ

Argentona Comunicaciķ social
Facebook Twitter Youtube Ivoox
SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRŌNIC

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

NOTICIES
"Orígens" descobreix l'ús artístic de la pķlvora

Enric Punsola ha volgut obrir un nou espai d'expressiķ a través d'aquest material destructiu

orígens faldo_gran

El proper 14 de setembre s'inaugura l'exposiciķ Orígens d' Enric Punsola qui ha volgut donar una nova connotaciķ a la destrucciķ associada a la pķlvora per transformar-la en creaciķ i, per tant, en origen. L'artista, natural de Vilassar de Mar, assegura que es va entusiasmar després de visitar una exposiciķ que experimentava amb aquest material com articulador creatiu. Va ser llavors quan es va decidir a comenįar a un projecte artístic amb la pķlvora i explorar noves maneres de crear i expressar-se. Punsola afirma que es tracta d'un projecte experimental per aconseguir a nivell personal un discurs propi i trencar amb els materials tradicionals. 

 Punsola ha descobert un discurs propi i un nou origen

Segons declaracions a Rādio Argentona "els visitants es trobarān amb un treball íntim i introspectiu que explora els límits de la creaciķ, la destrucciķ i el caos". El públic trobarā un procés inusual que no es troba en pintura o escultura; una oportunitat per explorar l'art des d'un punt de vista diferent.  

L'exposiciķ es podrā veure al Museu del Cāntir del 14 de setembre fins en 4 de novembre. Per més informaciķ cliqueu al següent enllaį

Publicat el 13.09.2018
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter