Butlletí electrònic

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 14.09.2018
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
La Sala presenta nova temporada farcida d'una àmplia varietat cultural

El tret de sortida de la temporada serà el 14 d'octubre i comptarà amb la representació de gairebé totes les disciplines escèniques

theprom_faldo_gran

Ja està tot a punt per encetar una nova temporada a La Sala d'Argentona. El proper 14 d'octubre es donarà el tret de sortida amb l'espectacle InTarsi, una creació de la companyia de circ eia. Aquesta nova temporada comptarà amb 15 espectacles per a tots els públics amb una diversitat d'arts escèniques que van des del circ, passant per la dansa i arribant al cant coral. La venda d'entrades i abonaments començarà el proper 25 de setembre.

El regidor de Cultura, Àngel Puig, ha explicat a Ràdio Argentona que "des de la comissió encarregada de la programació i de la Regidoria de Cultura es valora que les temporades es presentin equilibrades per a totes les edats i enguany no ha estat una excepció". Així mateix ha afirmat que "gairebé tots els espectacles inclosos dins el cartell han estat guardonats però el valor per incloure'ls dins la programació ha anat més dirigit pel valor de contingut i la resposta del públic que no pas pels guardons". És el cas del plat fort de la temporada que va de la mà d'Emma Vilarassau, Imma Colomer i Vicky Luengo amb l'obra Un tret al cap, thriller periodístic dirigida per Pau Miró que ha format part del Festival Grec 2017 amb una crítica superba. 

"ARGENTONA ÉS MOLT RICA CULTURALMENT"

Com a novetat s'introdueix l'espectacle VEUS del Cor Infantil Amics de la Unió, dins el marc dels actes de Santa Cecília 2018. Tal i com s'indica al programa es tracta d'un espectacle de “so blanc i natural” que pretén ser una experiència sensorial més que un espectacle estàtic. El regidor també ha fet una menció especial a la valoració dels diferents espectacles per part de l'audiència ja que "gràcies al boca-orella es dirimeix quin tipus d'espectacles s'inclouen dins el programa". Puig ha destacat que “Argentona és molt rica culturalment i que, per tant, la crítica i l'exigència qualitativa són estàndars fixes dins la planificació". Val afegir que aquesta temporada de tardor no comptarà amb la presència d'autors locals "tractant-se d'un fet accidental per qüestions de calendari. No obstant, la temporada de primavera preveu incloure autors de la vila per pòtenciar els grans professionals d'Argentona", ha sentenciat. 

Com ja és tradició, enguany s'ha volgut crear un espai apte pels més menuts de la casa i així sensibilitzar i apropar-los al món del teatre i les arts escèniques en general. Així doncs, el primer diumenge de cada mes s'ha inclòs al programa un espectacle de la Xarxa d'Espectacles Infantil, una associació sense ànim de lucre que pretén arribar a nous públics de la cultura, atansant el teatre als infants i famílies. 

5A SETMANA MEMÒRIA HISTÒRICA

Peiró42 és una altra proposta emmarcada dins la 5a setmana de la memòria històrica. Aquest espectacle multidisciplinar vol apropar i reflexionar sobre la figura de Joan Peiró i els valors de l'anarcosindicalisme, el cooperativisme i la República. Una obra que no deixarà indiferent a nigú el divendres 26 d'octubre a La Sala.

Clica aquí per conèixer informació més detallada sobre la programació i la venda d'entrades i abonaments. 

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800