Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
NOTICIES
Inscripcions al nou curs 2018-19 l'Escola Esportiva Municipal
El termini s'obre el proper dimecres 12 de setembre i les solˇlicituds s'hauran de presentar a l'Oficina d'Atenciķ Ciutadana de l'Ajuntament

El proper 12 de setembre s'obre el termini d'inscripcions a l'Escola Esportiva d'Argentona, que s'adreįa a tots els nens i nenes que cursen de primer a quart de primāria als centres escolars del municipi.

Els alumnes s’inscriuran als grups per ordre rigorķs d’inscripciķ. El fet d’haver participat a l’escola esportiva al curs anterior no suposa cap reserva de plaįa pel proper curs escolar.

L'Escola Esportiva es posa en marxa de l’1 d’octubre i es prolongarā fins al 21 de juny de 2019, en horari de 2/4 de 5 a 3/4 de 6 de la tarda i les activitats es duen a terme als centres escolars d'Argentona. Té per objectiu acostar els alumnes de primer a quart de primāria a diferents esports, per tal que els coneguin i puguin adquirir les habilitats bāsiques per practicar-los. Igualment, s'aprofita la prāctica de l'esport per observar i millorar les relacions que s’estableixen i la forma d’actuar en equip dels alumnes. També seran utilitzats per cončixer les normes bāsiques dels esports per que així els puguin practicar de forma més adequada.

El preu de l'Escola Esportiva d'Argentona és de 180 euros tot el curs.

Per a més informaciķ sobre l'Escola esportiva cliqueu al següent enllaį

Publicat el 27.08.2018
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter