Notícies
Publicat el 27.08.2018
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Inscripcions al nou curs 2018-19 l'Escola Esportiva Municipal
El termini s'obre el proper dimecres 12 de setembre i les sol·licituds s'hauran de presentar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament

El proper 12 de setembre s'obre el termini d'inscripcions a l'Escola Esportiva d'Argentona, que s'adreça a tots els nens i nenes que cursen de primer a quart de primària als centres escolars del municipi.

Els alumnes s’inscriuran als grups per ordre rigorós d’inscripció. El fet d’haver participat a l’escola esportiva al curs anterior no suposa cap reserva de plaça pel proper curs escolar.

L'Escola Esportiva es posa en marxa de l’1 d’octubre i es prolongarà fins al 21 de juny de 2019, en horari de 2/4 de 5 a 3/4 de 6 de la tarda i les activitats es duen a terme als centres escolars d'Argentona. Té per objectiu acostar els alumnes de primer a quart de primària a diferents esports, per tal que els coneguin i puguin adquirir les habilitats bàsiques per practicar-los. Igualment, s'aprofita la pràctica de l'esport per observar i millorar les relacions que s’estableixen i la forma d’actuar en equip dels alumnes. També seran utilitzats per conèixer les normes bàsiques dels esports per que així els puguin practicar de forma més adequada.

El preu de l'Escola Esportiva d'Argentona és de 180 euros tot el curs.

Per a més informació sobre l'Escola esportiva cliqueu al següent enllaç

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800