Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 08.08.2018
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
L'alcalde d'Argentona fa una valoraciķ molt positiva de la Festa Major

Eudald Calvo ha volgut agrair especialment a totes les entitats que han fet possible una Festa Major memorable

faldo_gran FM Argentona

La Festa Major 2018 i 68a Festa del Cāntir han estat valorades molt positivament per l'alcalde de la vila d'Argentona, Eudald Calvo, qui ha afirmat a Rādio Argentona que "tot i que falta fer una valoraciķ conjunta amb totes les entitats, les primeres impressions dels diferents colˇlaboradors i vilatans denoten satisfacciķ general". A més, ha volgut subratllar l'organitzaciķ de la Garrinada i ha felicitat la previsiķ de tot l'equip per evitar cues o desbordaments com ja havia passat en altres edicions. Segons l'alcalde, el nombre d'incidčncies ha estat mínim i aquest any s'ha aconseguit una millor distribuciķ de l'espai i desplegament sanitari i policial. 

La Festa Major d'enguany ha estat marcada per la visita del Molt Honorable President de la Generalitat, Quim Torra, qui va solˇlicitar visitar la vila durant les festes. L'alcalde ha assegurat que "no només s'ha tractat d'una visita de carācter festiu ja que es va donar un espai per fer arribar al President la problemātica que afecta la vila d'Argentona com la transferčncia de la carretera del Cros, l'onada de robatoris o els atacs feixistes". 

L'alcalde ha agraīt en nom del consistori la colˇlaboraciķ dels vilatans i vilatanes, i de les diferents entitats per haver aconseguit una de les festes majors "més lluīdes" i organitzades des que és alcalde d'Argentona. 

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800