Notícies
Publicat el 04.08.2018
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Visita de Quim Torra per la Festa Major i la Festa del Càntir
Quim Torra a Argentona
El president de la Generalitat ha assistit al Vot de Poble i ha participat de l'acte de benedicció i venda del Càntir de l'Any

Aquest dissabte al matí, festivitat de Sant Domingo, Argentona ha rebut la visita del Molt Honorable President de la Generalitat, Quim Torra, amb motiu de la Festa Major i la 68a edició de la Festa del Càntir.

El president ha estat rebut a la plaça del'Església per l'alcalde, Eudald Calvo, regidors del consistori i altres autoritats, com el delegat del govern a Barcelona, Juli Fernández, i el president accidental del Consell Comarcal, Joaquim Arnó.

Després d'accedir per uns minuts a la parròquia de Sant Julià, la comitiva ha acompanyat la cercavila de gegants i música fins a la font de Sant Domingo, on s'ha celebrat el Vot de Poble i la benedicció de les aigües. Quim Torra ha participat també de la venda de càntirs de l'Any, abans de dirigir-se fins al saló de plens de l'Ajuntament, on ha signat el Llibre d'Honor amb una llarga dedicatòria en què ha desvetllat la relació tan propera que manté amb el municipi i la fira de ceràmica.

Eudald Calvo ha obsequiat el president de la Generalitat amb els dos càntirs d'aquest 2018, una doble versió de la "Càntirmplora" en color vermell i negre, i un exemplar del Recull Enciclopèdic d'Argentona. Abans de cloure la seva visita institucional a Argentona, Torra ha atès als mitjans i finalment ha acompanyat l'alcalde i el regidor de Cultura, Àngel Puig, al lliurament de premis al concurs de l'Aixecada de Càntirs. Es tracta de la primera visita oficial d'un President de la Generalitat en una Festa Major a Argentona.

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800