Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
NOTICIES
Quim Torra a Argentona
Visita de Quim Torra per la Festa Major i la Festa del Cāntir
El president de la Generalitat ha assistit al Vot de Poble i ha participat de l'acte de benedicciķ i venda del Cāntir de l'Any

Aquest dissabte al matí, festivitat de Sant Domingo, Argentona ha rebut la visita del Molt Honorable President de la Generalitat, Quim Torra, amb motiu de la Festa Major i la 68a ediciķ de la Festa del Cāntir.

El president ha estat rebut a la plaįa del'Església per l'alcalde, Eudald Calvo, regidors del consistori i altres autoritats, com el delegat del govern a Barcelona, Juli Fernández, i el president accidental del Consell Comarcal, Joaquim Arnķ.

Després d'accedir per uns minuts a la parrōquia de Sant Juliā, la comitiva ha acompanyat la cercavila de gegants i música fins a la font de Sant Domingo, on s'ha celebrat el Vot de Poble i la benedicciķ de les aigües. Quim Torra ha participat també de la venda de cāntirs de l'Any, abans de dirigir-se fins al salķ de plens de l'Ajuntament, on ha signat el Llibre d'Honor amb una llarga dedicatōria en quč ha desvetllat la relaciķ tan propera que manté amb el municipi i la fira de cerāmica.

Eudald Calvo ha obsequiat el president de la Generalitat amb els dos cāntirs d'aquest 2018, una doble versiķ de la "Cāntirmplora" en color vermell i negre, i un exemplar del Recull Enciclopčdic d'Argentona. Abans de cloure la seva visita institucional a Argentona, Torra ha atčs als mitjans i finalment ha acompanyat l'alcalde i el regidor de Cultura, Āngel Puig, al lliurament de premis al concurs de l'Aixecada de Cāntirs. Es tracta de la primera visita oficial d'un President de la Generalitat en una Festa Major a Argentona.

Publicat el 04.08.2018
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter