Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 04.08.2018
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Marta García és la nova pubilla d'Argentona, a l'espera d'hereu

La pubilleta Laia Caņellas repeteix títol enguany i Carles Travesa assoleix el d'hereuet

pubillatge 2018

La proclamaciķ del pubillatge 2018 va transcōrrer amb normalitat i segons el calendari previst. Marta García ha fet el creuament de banda amb Maria Carrillo donant el relleu a l'antiga representant. A més, la pubilleta Laia Caņellas repeteix la representaciķ d'Argentona i Carles Travesa assoleix com l'hereuet de la vila. 

La manca d'hereu no ha enterbolit l'acte i la presidenta d'Amics del Pubillatge d'Argentona, Maite Gil, ha explicat a Rādio Argentona que "l'acta romandrā oberta dues setmanes més a l'espera de trobar l'hereu de la vila d'Argentona". Així mateix ha afegit que el pubillatge 2018 ha de tancar-se abans de l'onze de setembre, que és la sortida oficial dels representants d'enguany.

La presidenta d'Amics del Pubillatge d'Argentona també ha explicat que "el proper acte que tenim previst és el 10 d'agost a Santa Susanna perō esperem trobar l'hereu ben aviat", que ha animat a possibles candidats a comunicar-se amb l'entitat. El procés de selˇlecciķ serā extraordinari i consistirā en una entrevista personal referida a cultura i tradiciķ d'Argentona, en cap cas davant de tribunal.   

El pubillatge d'Argentona pateix els estralls de la manca de poder de convocatōria ja que en l'ediciķ d'enguany només s'han presentat dos candidats. La presidenta d'Amics del Pubillatge d'Argentona atribueix la falta d'aspirants a una estratčgia comunicativa insuficient. La presidenta creu que s'hauria de recuperar l'enviament de cartes informatives per afavorir la difusiķ de la tradiciķ i cultura de la nostra vila. Tot i així, fa un balanį positiu i confia en que aquesta situaciķ es revertirā i revifarā per recuperar l'essčncia del pubillatge a Argentona.

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800