Notícies
Publicat el 01.08.2018
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Resum del ple extraordinari de juliol
Ple juliol extraordinari
Es van aprovar diverses modificacions de crèdit i la incorporació del romanent al pressupost

Aquest dimarts a la tarda es va celebrar un ple extraordinari en què es van aprovar diverses modificacions de crèdit, que inclouen diverses inversions  i la inclusió del romanent de tresoreria per a impulsar diverses partides del pressupost municipal. Tots x Argentona s’hi va abstenir en moltes de les propostes i també el PSC va mostrar una certa disconformitat perquè no responien a necessitats reals del municipi i els seus veïns.

Va veure llum verda per unanimitat l’aprovació de les noves tarifes d’autotaxi d’Argentona i el projecte executiu per completar el desplegament de fibra òptica al municipi. I, amb el vot favorable del govern, el PSC i el PP, també la millora del servei de manteniment de l’enllumenat públic.

A l’apartat de precs i preguntes, Tots x Argentona va presentar diverses consultes en relació a qüestions com la resolució de la convocatòria de la plaça de tècnic de RRHH, també en relació al contracte del servei de neteja. Des del PSC es va demanar una rectificació pel llenguatge sexista de la informació en relació a una baixa d’un treballador municipal.

Tot i ser una sessió extraordinària, el plenari va donar veu a qüestions plantejades pels assistents, i que van prolongar fins a les dues hores aquest ple del darrer dia de juliol.

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800