Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
NOTICIES
Ple juliol extraordinari
Resum del ple extraordinari de juliol
Es van aprovar diverses modificacions de crčdit i la incorporaciķ del romanent al pressupost

Aquest dimarts a la tarda es va celebrar un ple extraordinari en quč es van aprovar diverses modificacions de crčdit, que inclouen diverses inversions  i la inclusiķ del romanent de tresoreria per a impulsar diverses partides del pressupost municipal. Tots x Argentona s’hi va abstenir en moltes de les propostes i també el PSC va mostrar una certa disconformitat perquč no responien a necessitats reals del municipi i els seus veīns.

Va veure llum verda per unanimitat l’aprovaciķ de les noves tarifes d’autotaxi d’Argentona i el projecte executiu per completar el desplegament de fibra ōptica al municipi. I, amb el vot favorable del govern, el PSC i el PP, també la millora del servei de manteniment de l’enllumenat públic.

A l’apartat de precs i preguntes, Tots x Argentona va presentar diverses consultes en relaciķ a qüestions com la resoluciķ de la convocatōria de la plaįa de tčcnic de RRHH, també en relaciķ al contracte del servei de neteja. Des del PSC es va demanar una rectificaciķ pel llenguatge sexista de la informaciķ en relaciķ a una baixa d’un treballador municipal.

Tot i ser una sessiķ extraordināria, el plenari va donar veu a qüestions plantejades pels assistents, i que van prolongar fins a les dues hores aquest ple del darrer dia de juliol.

Publicat el 01.08.2018
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter