Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
NOTICIES
Consulta pressupost participatiu
De l'1 al 30 de setembre se celebrarā la consulta ciutadana del pressupost participatiu
Podran participar-hi les persones empadronades majors de 16 anys i aquelles que acreditin disposar d'alguna propietat al municipi

De l'1 al 30 de setembre totes les persones empadronades a Argentona majors de 16 anys podran participar a la consulta ciutadana del pressupost participatiu del 2018. També podran fer-ho aquelles persones que disposin d'alguna propietat al municipi i ho acreditin adreįant-se, abans del 25 d'agost, a l'Oficina d'Atenciķ Ciutadana de l'Ajuntament d'Argentona.

La tercera ediciķ d'aquest procés participatiu en quč els veīns i veīnes del municipi poden decidir el destí de 500 mil euros del pressupost de l'Ajuntament, presentarā com a novetat que es podrā votar a dues llistes, una de projectes petits - fins a 18.000 euros, i una de grans projectes. Podran escollir un māxim de tres de cada llista, atorgant 3,2 i 1 punt per ordre de prioritat. Només es podrā votar una vegada i no es pot repetir un mateix projecte.

Com es podrā votar?

Mitjanįant l'ordinador, el telčfon o qualsevol dispositiu mōbil, des de la pāgina www.argentona.cat/consulta. Només caldrā el número de DNI i la data de naixement per validar-se i exercir el dret a vot. També dipositant la butlleta a les urnes que s'instal.laran durant el termini de votaciķ a l'Ajuntament i a l'Oficina municipal del Cros. Així mateix, determinats dies hi haurā punts de votaciķ a diverses zones del municipi.

Tota la informaciķ del procés i dels projectes finalistes que es podran escollir a la consulta ciutadana ho podeu consultar al següent enllaį

Publicat el 30.07.2018
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter