Butlletí electrònic

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 20.07.2018
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
L'Ajuntament d'Argentona obrirà el pati de l'escola de Sant Miquel Cros durant l'estiu
Pati St Miquel del Cros
Amb aquesta mesura es pretén traslladar a aquest espai algunes activitats que es realitzen a espais oberts del barri i que generen molèsties als veïns

L'Ajuntament d'Argentona ha decidit reobrir les portes del pati de l'escola Sant Miquel del Cros, des del 20 de juliol i fins al 3 de setembre.

Amb aquesta mesura es convida els veïns a utilitzar el pati per fer algunes activitats i pràctiques que fins ara es duen a terme als espais comuns del barri, com la plaça Sant Miquel del Cros i al carrer Joan Vilanova i Abril, i que causen moltes molèsties i incidències a l'espai públic, el mobiliari urbà i de convivència amb la resta de veïns i veïnes. La prposta pretén traslladar al pati els jocs de pilota, activitats lúdiques infantils i també les trobades entre amics i veïns que, a certes hores del vespre i de la nit, poden ser incompatibles amb el descans d'altres persones del barri.

L'Ajuntament demana als veïns i veïnes que facin un ús responsable del pati de l'escola i a mantenir una actitud i comportament cívics, per tal de mantenir l'espai en les millors condicions possibles.

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800