Notícies
Publicat el 20.07.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Presentació al Saló de Pedra del grup motor local 'Argentona en Comú'

L'objectiu era donar a conèixer els seus principis bàsics i convocar una assemblea constituent properament

puig gran comu

Dijous 19 de juliol es va presentar al Saló de Pedra el grup motor local d'Argentona en Comú, una formació coneguda a nivell de tot Catalunya com a Catalunya en Comú, i que s'està extenent per totes les localitats a través d'uns grups motors que poden generar la creació de la formació política pròpiament a nivell local. Catalunya en Comú seria el resultat de les formacions de la confluència d'Els Comuns, EUiA, Podem i ICV. Aquí a Argentona, ha estat ICV qui va organitzar l'acte i hem parlat amb el seu cap de llista, Àngel Puig.

Puig ha explicat a Ràdio Argentona que ”l'objectiu de la presentació era donar a conèixer els principis bàsics de la formació i també poder convocar una assemblea constituent, possiblement la setmana vinent, per formalitzar ja el llistat de persones i posar fil a l'agulla en l'acció política”. Pel que fa els principis bàsics, Puig ha destacat que “continuem sent una formació política d'esquerra alternativa i tenim uns principis prioritaris com és la lluita per la plena igualtat, la sostenibilitat, i els drets socials i polítics que tradicionalment hem anat lluitant”. Així marteix ha volgut afegir que “cap de les quatre formacions perd la seva identitat”.

Per altra banda, amb la presentació pública també es pretenia “poder conèixer les diferents sensibilitats que pugui haver-hi a Argentona amb aquesta formació, amb l'objectiu de començar a treballar i anar cap a una confluència amb una alternativa política que volem dur a terme a Argentona”. Així mateix ha afegit que amb aquest agrupament, “l'objectiu és conquerir els diferents espais per poder dur a terme la política que creiem més adient des del nostre punt de vista”.

Pel que fa Iniciativa per Catalunya Verds - Compromís per la independència es converteix en Catalunya en Comú, però Puig ha assegurat que “la formació d'ICV acabarà el seu mandat fins les eleccions de 2019, tal com toca”. Pel que fa la seva pròpia persona, Àngel Puig ha assegurat que “la meva voluntat és que si realment sóc la persona elegida per encapçalar una llista, no diré que no i acceptaré la proposta”. Així mateix ha volgut subratllar que “vull deixar clar que la llista s'ha de confeccionar a partir d'aquesta assemblea constituient que està per fer-se, després s'haurien de convocar primàries, i després s'hauria d'escollir la llista”.

Escolta l'entrevista completa al cap de llista d'ICV, Àngel Puig:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800