Notícies
Publicat el 19.07.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
El Cap de Creus 149 ja està disponible en versió digital

La revista es començarà a distribuir en paper a principis de la setmana vinent

cdc gran

El butlletí municipal Cap de Creus 149 ja està disponible en versió digital al web de comunicació de l'Ajuntament. Serà a partir de principis de la setmana vinent quan es començarà a distribuir pels domicilis del municipi en format de paper. En aquesta edició, la Festa Major, la participació i els esports aclaparen l'actualitat.

Pel que fa la Festa Major, a la nova edició del butlletí podreu conèixer quines són les iniciatives del programa que es conosliden i també algunes novetats; i descobrirem el paper clau de dels voluntaris i les entitats que fan que aquesta festa tan nostrada sigui possible. Així mateix podreu consultar els actes més destacats que tindran lloc durant la celebració de la Festa Major del 1 al 6 d'agost.

Però aquesta edició del Cap de Creus no només parla de la Festa Major. També parlarem de la participació, que esdevé l'eix central de gairebé tots els continguts d'aquesta edició. I és que sereu els argentonins i les argentonines els que, un cop més, decidireu els projectes guanyadors dels pressupostos participatius d'enguany. I també farem un repàs a una de les festes més associatives -que també participatives- de la vila: la tercera edició de la Mostra d'Entitats. I també seguirem parlant d'entitats, perquè farem un repàs a una de les que té més recorregut a la Vila, la Coral Llaç d'Amistat, i celebrarem amb ells els seus 120 anys d'història.

Per altra banda, també podreu trobar un recull amb les millors fotografies de la Diada de la Flor, que any rere any continua sent un èxit gràcies a la contribució de les persones, de les entitats i de la seva comissió; i també hi trobareu un recull fotogràfic d'una de les fires més esperades de l'any,  la Fira de Ceràmica Argillà 2018.

Pel que fa els esports, reviurem l'ascens a Primera Catalana del FC Argentona i farem balanç de la temporada del Club Bàsquet Argentona, que tindrà dos equips a Segona Catalana. I a la contraportada, ens endinsem en la personalitat d'un artesà de la fusta i lutier de la gralla, en Josep Bonamusa. 

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800